Obavijesti

Video

Komentari 7

Nemojte bacati stare staklenke od krastavaca i cikle: Napravite od njih kreativne tegle i vaze!

Nemojte bacati stare staklenke od krastavaca i cikle: Napravite od njih kreativne tegle i vaze!

U novoj epizodi zabavno-edukativnog DIY serijala 'Recikliraj i zaradi' JoomBoosovac Magic Leon je s mladom obožavateljicom od odbačenih staklenki od krastavaca napravio kreativne tegle za biljke i cvijeće

VIDEO

Još jedan četvrtak, još jedna epizoda serijala 'Recikliraj i zaradi' koji je JoomBoos pokrenuo u suradnji sa zagrebačkom Čistoćom. Ovoga puta JoomBoosovac, youtuber, zabavljač i mađioničar Magic Leon s jednom je obožavateljicom odlučio 'spasiti' stare staklenke od krastavaca.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Sigurno doma svi imate stare, odbačene boce i staklenke od krastavaca, zar ne? E pa, nemojte ih ni slučajno bacati. Sad ćemo vam Eva (10) i ja pokazati kako ih možete iskoristiti i prenamijeniti i od njih napraviti nešto genijalno - objasnio je odmah na početku videa Leon. A onda su se bacili na posao.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Od staklene boce odlučili su napraviti vazu, a od staklenke cikle ili krastavaca izradili su divnu teglu za biljke. Osim starih staklenki trebao im je i neki alat i dodaci kako bi im projekt bio zabavniji. Nabavili su špage, ljepila, zemlju i nešto cvijeća. 

Zagreb: Joombos DIY tutorial

- Vruće ljepilo pažljivo nanosi i uvijek koristi zaštitu da se ne opečeš - objasnio je Leon. A nakon što su zalijepili špage na staklenke i čekali da se osuše, odlučili su malo razvijati i moždane vijuge.

- Dobrodošli u još jedan kviz 'Ekoforija'. Jesi li spremna Eva? Idemo odmah na pitanja - najavio je Leon Evi novi izazov, a onda su se bacili na pitanja koja su pronašli na stranici 'Ekoforija', kao i u svakoj epizodi dosad. Ponovno su se na tom zadatku sjajno snašli, ali, što je s onim bocama i staklenkama koje čekaju i suše se...?

Zagreb: Joombos DIY tutorial

Sad je došlo vrijeme da Leon i Eva u njih stave i nešto živo - malo biljaka, malo cvijeća. U veću su staklenku presadili zelenu biljku, a u vazu su stavili prekrasne cvjetove ruža. 

- Wow! Stvarno wow! Ovo tako dobro izgleda, uopće nisam ovo očekivao. Što misliš, za koliko ovo možemo sad prodati online?, pitao je Leon Evu, a ona je imala spreman odgovor. "Pa 200 kuna, sto posto", rekla mu je ona.

Kako je izgledao cijeli proces prenamjene starih staklenki i jesu li Leon i Eva uspjeli prodati svoja mala remek djela, pogledajte u novoj epizodi 'Recikliraj i zaradi' samo na JoomBoos YouTube kanalu.

Zagreb: Joombos DIY tutorial

U serijalu 'Recikliraj i zaradi', nastao u suradnji sa zagrebačkom Čistoćom, Magic Leon i njegovi mali pomagači pokazat će vam kako reciklirati i iskoristiti stare stvari, umjesto da ih se baca u smeće - i kako na taj način zaštititi naš okoliš.

Na naš JoomBoosast i zabavan način želimo vas ovim projektom potaknuti da smanjite količinu otpada i naučite kako 'starim' stvarima dati novu svrhu, kako ih učiniti funkcionalnima i kako ih ponovno 'oživjeti'! Također, tu smo da vas pokušamo potaknuti da što više razvrstavate otpad i reciklirate te na taj način štitite i čuvate okoliš i naš planet - jer stvarno imamo samo jedan! I zato #razvrstajme! 

OSVOJI MEET-UP SA SVOJIM NAJDRAŽIM INFLUENCERIMA!

Recikliranje i briga o okolišu se uvijek isplati, a prave prirodoljupce nagrađujemo. Zasuči rukave i pošalji nam fotku kako odvajaš otpad u Instagram inbox, a par sretnih eko-ratnika dobiti će priliku upoznati svoje omiljene JoomBoos influencere!

PRISJETITE SE JEDNE OD PRETHODNIH EPIZODA SERIJALA 'RECIKLIRAJ I ZARADI':

VIDEO
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Znate li koji je političar izjavio ovo? 'Reći ću moja ikona Zoki'
VOX POPULI

Znate li koji je političar izjavio ovo? 'Reći ću moja ikona Zoki'

Pitali smo prolaznike mogu li pogoditi koji političar je izjavio ove rečenice. Neki su ustrajali na Zoranu Milanoviću, a neki su odmah pogodili.

Pjevačica Miach otkrila s kim bi voljela idući duet: 'Mislim da bi z++ i ja to super napravili'
REAKCIJA

Pjevačica Miach otkrila s kim bi voljela idući duet: 'Mislim da bi z++ i ja to super napravili'

Pjevačica Miach odgovorila je na vaša pitanja i otkrila koliko tetovaža ima i koja joj je najdraža te s kim bi voljela snimiti idući duet. Pogledajte!
Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...