Obavijesti

Video

Komentari 33

Niki (17) pokucala porezna na vrata: Gasi svoj YouTube kanal!

U prvoj epizodi nove zabavne serije “Prank’d” na meti 'Porezne uprave' našla se poznata hrvatska youtuberica i Instagram zvijezda. Inspektori su joj upali u stan zbog 150.000 kuna neplaćenog poreza od reklama.

VIDEO

Pogledajte video:

U prvoj epizodi nove, originalne JoomBoosove serije“Prank’d”  Matija Lazarević poznatiji kao LayZ, se kao voditelj i producent okomio na prijatelje, kolege youtubere, ali i obične ljude. Podvale nikad nisu bile ovako smiješne, a danas je nadrapala YouTuberica, Nika Ilčić (17). Na vrata joj je pokucala porezna.

- Primijetili smo dobit na koju niste platili porez. Radi se o 150.000 kuna, kazao je porezni inspektor Niki Ilčić. I uslijedio je kaos. 

- Kako ste vi došli do mene? Na koju foru? - ispitivala je sve uzrujanija Nika. Dok su inspektori pokušavali objasniti da su revizijom njenih financija otkrili nepravilnosti Nika je bjesnila.

Dok ju je majka pokušavala smiriti, inspektori su ustrajali da porez nije platila, a što se dalje dogodilo pogledajte u videu:

 

Ne propustite urnebesnu JoomBoosovu seriju “Prank’d” subotom u 11 sati na JoomBoos YouTube kanalu. Spremite se na hrpu smijeha i neugodnih iznenađenja. Matija prijatelje, ali i obične ljude plaši, tjera u plač, dovodi do trenutka zbunjenosti i ludila, ali nikad ne prelazi granicu. Gotovo nikad...

Ako želite nekome smjestiti možete nam to javiti! U SMS prijavi navedite svoje ime i prezime, mjesto stanovanja, koga bi željeli prankati i na koji način.
Pošaljite SMS sa ključnom riječi PRANKD na 666555 i slijedite upute za prijavu. Cijena: 3,72 kn/SMS
Služba za korisnike:customer.care@ccsupport.biz ili 01 63 88 160 od 09 do 17 sati. 
Organizator usluge: 24sata d.o.o.
Tehnička podrška (davatelj usluge): NTH Media d.o.o., Petrovaradinska 7, 10 000 Zagreb, OIB: 59547672558. Tel: 01 6388 160.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Savjeti uspješne poduzetnice Manuele Šole: ‘Prepreka će biti, ali tu smo da ih preskočimo’
KVAKA24

Savjeti uspješne poduzetnice Manuele Šole: ‘Prepreka će biti, ali tu smo da ih preskočimo’

Manuela Šola je uspješna poduzetnica. Predsjednica je Nadzornog odbora Hrvatske udruge poslodavaca, Dopredsjednica Udruge malih i srednjih poduzetnika u Hrvatskoj udruzi poslodavaca te vlasnica i direktorica poduzeća Komunikacijski laboratorij. Ispričala nam je savjete za sve koji kreću u poduzetništvo

Rimski će nastupiti u Areni Zagreb: 'Za par stotina eura svatko može napraviti studio'
24 PITANJA

Rimski će nastupiti u Areni Zagreb: 'Za par stotina eura svatko može napraviti studio'

Rimski nam je odgovorio na 24 pitanja. Otkrio nam je koji su prvi izvođači koje je slušao u mladosti, birao je između Grše i Hiljsona te otkrio zašto misli da je scena postala dostupna svima
Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude
VELIKI INTERVJU

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude

Od početka simptoma pa do dijagnoze prolazi previše vremena, tražimo uvođenje novih pretraga koje mogu spasiti živote, kaže akademik Miličić