Video

Komentari 58

Nina Kraljić: Prije 'The Voicea' sam bila na rubu života i smrti, a smeta mi licemjerje na estradi

Nina Kraljić: Prije 'The Voicea' sam bila na rubu života i smrti, a smeta mi licemjerje na estradi

Pjevačicu Ninu Kraljić hrvatska javnost upoznala je kada je 2015. godine pobijedila u prvoj sezoni 'The Voicea'. Predstavljala je Hrvatsku na Euroviziji 2016., a ove godine pokušat će osvojiti 'Doru'...

Vrlo su izazovne pripreme za ovogodišnju 'Doru'. Imam odličan tim i sigurnija sam u ovu pjesmu nego u pjesmu 'Lighthouse' s kojom sam bila na Euroviziji, rekla nam je ususret 'Dori' pjevačica Nina Kraljić u 24 pitanja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pjevačica je već predstavljala Hrvatsku na Euroviziji 2016. godine, samo godinu dana nakon pobjede u showu 'The Voice'. Za pjesmu 'Rijeka', s kojom će otvoriti ovogodišnju 'Doru', kaže da je totalno u njezinom stilu i da se mislilo o svakoj sitnici. Smatra da se nakon pet godina eksperimentiranja napokon usmjerila i sigurna je u svoj nastup.

- Uvijek govore da su moji nastupi jedinstveni, neponovljivi, neobični i čudni. Sada napokon obrađujem mitologiju i to će se vidjeti u kostimima i u apsolutno svemu - kaže Kraljić koja će pjesmu predstaviti u Opatiji 13. veljače.

Kaže nam kako joj je 'The Voice' bio velika prekretnica u životu te donio puno pozitivnih stvari jer je, kako sama kaže, prije sudjelovanja u showu bila na rubu života i smrti.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Ispada da su talent showovi jedini put do uspjeha ako nemaš 'lovu' iza sebe. Savjetovala bih svim mladima da se prijave na takve showove i da ne bježe od pokazivanje - rekla je iskreno.

Glazbenim stilom razlikuju se od većine estrade te smatra da joj je to za sada donijelo više lošeg nego dobrog, a hrvatsku scenu bi opisala kao dosadnu te da su svi isti. 

- Na našoj estradi mi najviše smeta licemjerje. Jedno govore, drugo rade, a treće misle - kaže Kraljić koja ne planira odustati od svog stila te daljnju karijeru planira razvijati onako kako se uspije snaći.

Cijeli intervju s Ninom Kraljić pogledajte na YouTube kanalu 24sata. Svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našim Facebook, TikTok i Instagram profilima, na 24sata.hr te na YouTube kanalu 24sata.