Video

Komentari 1

Nova drama u Zagrebu: Policija uhitila influencericu jer nije imala dozvolu za snimanje!?

Nova drama u Zagrebu: Policija uhitila influencericu jer nije imala dozvolu za snimanje!?

U petoj epizodi nove sezone popularnog JoomBoosova 'Prank'd' serijala youtuberi Bruno Lukić, Filip Dejanović TheSikrt i Filip Rebrović 10ficho smjestili su poznatoj hrvatskoj influencerici Niki Pavičić

Bruno, 10Ficho i TheSikrt su napravili pravi 'prank' na Niki Pavičić, nekad svojoj JoomBoos kolegici. Podmetnuli su joj priču da je na snimanju koje je protuzakonito.

POGLEDAJTE EPIZODU:

Popularna influencerica i glazbenica Nika Pavičić, došla je na dogovoreno snimanje intervjua za jednu televizijsku kuću. Našla se s videografom i novinarkom, pronašli su dobro mjesto za snimanje i započeli.

U početku je sve teklo vrlo mirno, razgovor je išao po planu, no ubrzo su se stvari promijenile.

Nakon nekog vremena, kraj mjesta snimanja se zaustavilo policijsko vozilo iz kojeg su izašla dva policijska službenika u civilu koji su prišli Niki i novinarima.

Zatražili su ih dokumente i dozvole za snimanje.

Dozvole za snimanje i korištenje drona, novinari nisu imali uz sebe i tu je nastao problem. 

- Skidaj kameru! Skidaj kameru!, urlao je policajac na videografa, a on mu je objašnjavao kako je ovakvo snimanje uobičajena praksa i da dozvole nemaju uz sebe, ali da ih imaju u redakciji.

Dok su se policajci i videograf raspravljali, Nika je stajala sa strane i djelovala poprilično smireno. No, ubrzo su policijski službenici i nju počeli ispitivati.

Iako je u početku bila vrlo mirna i bez straha odgovarala na pitanja, ubrzo se i u Niku uvukla nervoza. 

- Nije mi jasno zašto ja moram ići u postaju, govorila je policajcu i pokušala objasniti da je ona samo došla na snimanje, da nema veze s opremom i samom organizacijom snimanja. 

Kako je sve završilo i kako je Nika prihvatila ovu 'neslanu' šalu, pogledajte u epizodi na linku!

Nove epizode serijala Prank'd pratite svakog četvrtka na JoomBoos kanalima!