Video

Komentari 5

Nova sezona najbrutalnijeg showa je pred vratima: Šebalj u novom autu i trkaćem dvoboju!

Nova sezona najbrutalnijeg showa je pred vratima: Šebalj u novom autu i trkaćem dvoboju!

Vrijeme je za novu, još luđu i zabavniju sezonu serijala 'Zvijezde vrište'. Okupili smo najveće zvijezde koje su već driftali, a dodali i neke nove. U novom autu, novim avanturama i zadacima uživao je Juraj Šebalj i gosti...

Nova sezona najpopularnijeg showa među ljubiteljima drifta i lude vožnje je pred vratima. Novi gosti, novi automobil, ali stari Juraj Šebalj formula su za zagarantirani adrenalin...

POGLEDAJTE VIDEO:

Odlučili smo malo zapapriti novu sezonu serijala Zvijezde vrište i dovest one goste koji su se najbolje snašli na vožnji i driftanju s najboljim hrvatskim automobilistom, Jurajem Šebaljem. Svim natjecateljima smo priredili adrenalinski šok, a glavni razlog su izazovi koje su kandidati morali savladati, a koje su im zadali naši producenti i sam Juraj Šebalj.

- Serijal ‘Zvijezde vrište’ digli smo na novi nivo. Uveli smo dvoboje i prilagodili izazove. Bilo je svega na snimanju, situacija kakve nismo imali do sada, a najviše je nastradao naš novi automobil. Ne želim otkriti sve pikanterije, ali isplati se svakako baciti oko na YouTube kanala 24 sata i pogledati novu sezonu koja izlazi, s prvom epizodom već 14. srpnja - kratko je najavio novu sezonu najbolji hrvatski automobilist Juraj Šebalj koji je u prethodnom formatu ‘Zvijezde vrište’ snimio više od 60 epizoda s gostima iz različitih sfera života.

Bilo je tu glumaca, sportaša, pjevača, voditelja, youtubera i ostalih, a ni sada neće biti ništa lošije. Dapače, probrali smo najbolje od najboljih i spojili ih u dvoboje koje nitko nije mogao ni zamisliti. Kandidat kojeg se najviše iščekivalo u novoj sezoni je definitivno bila Nives Celzijus čija je epizoda neslavno završila u zaštitnoj ogradi.

Novi trkači automobil ostao je zaglavljen između ograde i pijeska, ali je jedan od gostiju u budućim epizoda, bodybuilder Stjepan Ursa, pokazao svoju snagu i odgurao automobil iz ‘klopke’ u kojoj se našao. Niti Nives nije ostala ravnodušna prema svemu što ju je snašlo pa je Šebalju spremila jednu bolnu osvetu, ali pikanterije više nećemo otkrivati, a vi ih otkrijte u sklopu 24 sata ORIĐIĐI PRODUKCIJE.