Video

Komentari 1

Novi hit serijal: Pred našim su kamera odgovarali na škakljiva pitanja i tražili novu ljubav

Novi hit serijal: Pred našim su kamera odgovarali na škakljiva pitanja i tražili novu ljubav

Na YouTube kanal 24sata stiže još jedan uzbudljiv i zabavan serijal. Pred našim su kamerama odlučili tražiti ljubav, a kako bi se upoznali u 'Spoju na slijepo' odgovarali su na škakljiva pitanja

Kako je izgledao tvoj zadnji spoj? Ocijeni moj izgled. Što te privlači kod mene? Koje je tvoje najneugodnije seksualno iskustvo? To su samo neka od pitanja na koja su odgovarali kandidati prve sezone serijala 'Spoj na slijepo' koji kreće na YouTube kanalu 24sata.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na našem portalu i Instagramu, kandidati su se mogli prijaviti u prvu sezonu kako bi, potencijalno, pronašli svoju ljubav ili zabavu. Neki od njih su nam otkrili kako su se prijavili jer im se činilo kao zanimljivo iskustvo, a neki su došli i kako bi pronašli svoju ljubav.

U studiju su na početku sjedili bez da vide jedno drugoga i pokušali pogoditi kako izgledaju i kakav dojam ostavljaju jedan o drugome. Kada je došlo vrijeme, maknuli smo pregradu između njih i tada su se mogli bolje upoznati. A kako bi izbjegli neugodne tišine i 'zapaprili' stvari, postavljali smo im 'škakljiva' pitanja.

Morali su govoriti o svojem karakteru, seksualnim i životnim iskustvima, željama i mnogim drugim privatnim stvarima.

POGLEDAJTE VIDEO:

A kako bi stvari malo uozbiljili i analizirali, kao voditeljicu ovoga serijala doveli smo iskusnu seksologinju Marinu Krležu. Ona je analizirala neverbalnu komunikaciju i odgovore koje su kandidati davali te donijela svoje zaključke na temelju toga.

A kako je sve to izgledalo, moći ćete pratiti na YouTube kanalu. Serijal 'Spoj na slijepo' i svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na YouTube kanalu 24sata, Videoteci 24sata, našim Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr.