Video

Komentari 1

'Nuša što prije treba snimiti duet s Kristinom Mandarinom'

'Nuša što prije treba snimiti duet s Kristinom Mandarinom'

Druga sezona Gospodina Savršenog je završila, a Boris Banović prokomentirao je kandidatkinje, njihov stil i odnos Savršenog Mije Matića, i pobjednice, Slovenke Nuše Rojs, a prisjetio se i prošle sezone

Prisjetimo se malo prošle sezone i Gospodina Savršenog, Gorana Jurenca. On, kad ga vidiš, stvarno možeš reći da je savršen... Zgodan, izvrsno građen, lijepih očiju, vjerujem da je i dobar dečko, ali onda progovori i sve padne u vodu. Ne znaš na kojem bi jeziku s njim komunicirao, rekao je Boris na početku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Zatim se osvrnuo i na ovu sezonu. Za novog Gospodina Savršenog, Miju Matića, rekao je da je jako zgodan, pristojan i simpatičan, ali očito baš nije visio po školama, koliko po teretanama. Zato je postao fitness trener, što je savršeno zanimanje za Savršenoga, prokomentirao je Boris.

'Za jednu pjevačicu jako se loše odijeva'

Na red su došle i finalistice showa, Nikolina Tutić, Mihaela Muhvić i Nuša Rojs. I prema njima nije bio nimalo blag, kao što ni inače nije.

- Imam osjećaj da je odnos između pobjednice Nuše i Mije dogovoren. Također, svi znamo da Slovenke nisu baš u najboljim odnosima s modom, ali za jednu pjevačicu, itekako se loše odijeva. Sugerirao bih joj duet s Kristinom Mandarinom - rekao je Boris.

Cijelu epizodu pogledajte na YouTube kanalu 24sata.