Obavijesti

Video

Komentari 4

Ono kad ga pošalješ u dućan po losos i prezle, a on umjesto toga donese ribu list i mlince...

Ono kad ga pošalješ u dućan po losos i prezle, a on umjesto toga donese ribu list i mlince...
3

Svakoga četvrtka na YouTube kanalu i Videoteci 24sata pratite novi serijal 'Muškarci i žene naopačke'. U šest epizoda pogledajte najučestalije scenarije iz muško-ženskih odnosa u kojima ste se sigurno pronašli!

VIDEO

Eto njega krenuo na wc kad ga ona zaustavi da mora pod hitno po ribu i prezle! Jednostavno zar ne? Samo dvije namirnice. Mislite li da je sve točno donio? Pa muški super slušaju, morao je, komentirao je Zoran Pribičević o novoj epizodi serijala 'Muškarci i žene naopačke'.

POGLEDAJTE VIDEO: KAD GA ONA POŠALJE U DUĆAN

Zoran Pribičević u suradnji s 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJOM na YouTube kanalu 24sata predstavlja svoju novu seriju skečeva temeljenih na muško-ženskim odnosima. U serijalu ćemo otkriti što se to nalazi u poznatoj ženskoj torbici, tko kome pojede večeru u skupom restoranu, tko bolje vozi, ali i kako muškarac odlazi u shopping kada ga žena pošalje. U drugoj epizodi otkrivamo što se dogodi kada ga ona pošalje u dućan.

- Hej, gdje ćeš? A jel mi možeš samo otići do dućana prije nego se zatvori. Trebaju mi samo dvije namirnice - komentirala je glumica Tea Šimić Zoranu.

Zoran kao i svaki drugi muškarac naravno nije mogao odbiti.

- Treba mi samo brancin, losos i prezle - dodala je opet dok je Zoran vješto ponavljao što mu je rekla.

Otišao je u dućan i pošto nije bilo lososa niti brancina donio je ribu list, a umjesto prezli je zabunom uzeo mlince. Možete samo zamisliti koliko je žena bila oduševljena njegovom kupnjom!

Voditelj projekta Zoran Pribičević ujedno je i glumac poznat hrvatskoj javnosti po ulogama Danijela u 'Zabranjenoj ljubavi' i liječnika Dorijana u 'Larinom izboru', a glumio je također u HBO-ovoj hit seriji 'Protuudar' u ulozi Domovoya. Osim njega, u serijalu 'Muškarci i žene naopačke' nalazi se i vrsna glumica Tea Šimić koju ste mogli vidjeti u seriji 'Na granici', ali i u mnogim kazališnim predstavama poput 'Šetnje s Kolumbovima' i 'Hamleta'. Zoran Pribičević je komentirao otkud mu inspiracija za komične skečeve i čime se sve u serijalu bavio osim glume.

- To je nešto što mi je vrlo blisko i, iskreno, imao sam materijala za barem 60 epizoda, tako da je bilo prilično teško odabrati samo njih šest. Osim iz vlastitog iskustva, ima i događaja koje su doživjeli moji prijatelji, koji su gotovo na iste načine opisivali reakcije svojih partnerica u određenim situacijama. Snimanje je, kao i uvijek, bilo prilično zahtjevno jer sam, osim glume, paralelno i režirao svaku epizodu, no uz sjajnu ekipu sve je puno lakše.

Ne propustite pogledati novi skeč iz serijala 'Muškarci i žene naopačke' na YouTube kanalu 24sata koja izlazi svakog četvrtka i komentirajte jeste li se vi ikada pronašli u sličnoj situaciji.

POGLEDAJTE VIDEO: 

VIDEO

MUŠKARCI I ŽENE NAOPAČKE te svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našoj Videoteci, našim TikTok, Instagram i Facebook profilima, na 24sata.hr te na službenom YouTube kanalu 24sata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode