Obavijesti

Video

Komentari 10

'Ostavi mi moj šampon tamo gdje ga vidim!': Nova epizoda serijala Život na Balkanu je vani

'Ostavi mi moj šampon tamo gdje ga vidim!': Nova epizoda serijala Život na Balkanu je vani
2

Kad razmišljamo o životu na Balkanu uvijek su u centru pažnje balkanske obitelji, a Sead Hrustanović utjelovljuje sve njezine aktere. Pogledajte drugu epizodu humorističnog vertikalnog serijala na YT kanalu 24sata

VIDEO

Gdje su mi stvari da se okupam!? - vikao je otac Hazim.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Čiji se još otac 'ne zna' okupati bez pomoći supruge, odnosno majke? Pogledajte drugu epizodu humorističnog serijala Života na Balkanu na YouTube kanalu 24sata i Videoteci 24sata.

Kada razmislimo kakvi su balkanski očevi vjerojatno nam padaju napamet razne smiješne situacije. On je 'glava obitelji', ali zapravo sve vodi jedna i jedina majka pa se tako bez nje ne mže ni okupati. Mamin je zadatak 'servirati' čistu odjeću, ručnik, pa čak i namjestiti šampon, a ponekad je potrebna i pomoć cijele obitelji. 

- Ne znam od čega mi je toliko masna kosa pa svaki dan je perem! - ljutito odgovara Hazim svojoj supruzi Mujesiri. 

A zašto mu se stalno masti kosa i zašto je Mujesira kriva za to pogledajte u petak u 12 na YouTube kanalu 24sata i Videoteci 24sata.

Autor ovih humorističnih epizoda kao i lice koje se krije iza svih tih likova je influenser bosanskih korijena, Sead Hrustanović poznat pod imenom Seadhr. Za društvene mreže snima od kraja 2020. godine, a do sada je skupio preko milijun pratitelja na svojim društvenim mrežama s naglaskom na TikTok. Najpopularniji su upravo balkanski skečevi. No, jednako je zanimljiv i proces nastajanja vertikalnih skečeva s više likova.

- Kreiranje jednog videa sa više likova može biti nekad zahtjevno, a i ne mora. Što više likova glumim, to je i zahtjevnije. Ono za što trebam najviše vremena jeste video u kojem radim split screen i glumim više likova u jednoj sceni. Ali to je ujedino i najzanimljivije!- ispričao nam je Seadhr.

 

Pogledajte video:

VIDEO

Ovog petka izdvojite manje od minutu svog vremena i nasmijte se problemima 'pravog' balkanskog tate u epizodi Otac i kupanje. Nove epizode izlaze petkom u 12 na YouTube kanalu 24sata, a pratite nas i na ostalim društvenim mrežama: TikTok-u, Instagram-u, Facebook-u i LinkedIn-u.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt
VELIKI INTERVJU

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt

Daniela Trbović poznata je televizijska voditeljica na HRT-u. Otkrila je kako je to biti na televiziji u 60-ima i zašto se 's drugačijim metrom mjeri muška i ženska ljepota na televiziji'. Pogledajte u intervjuu

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno