Obavijesti

Video

Komentari 7

Osvoji 18 karata za hit komedije Kerekesh teatra: Baci komentar ispod serijala Ribica i Žabica...

Osvoji 18 karata za hit komedije Kerekesh teatra: Baci komentar ispod serijala Ribica i Žabica...
1

Kerekesh teatar i 24sata Oriđiđi produkcija vas ponovno nagrađuju! Ostavi komentar ispod novog videa Kerekesh showa 'Ribica i Žabica u teretani', dodaj hashtag #alijatovolim jer darujemo 18 ulaznica

VIDEO

Povodom 1. Zagrebačkih kazališnih večeri, poznati glumac Jan Kerekeš i 24sata Oriđiđi su za vas pripremili posebnu nagradnu igru 18 ulaznica za čak četiri hit komedije Kerekesh teatra.

POGLEDAJTE 2. SEZONU KEREKESH SHOWA: 'RIBICA I ŽABICA U TERETANI'

24sata vam na svim platformama, od YouTubea, Facebooka, Instagrama, TikTok-a i na 24sata.hr, donosi nove i zabavne formate u sklopu 24sata Oriđiđi produkcije. 

Kako bi nagradili to što nas gledate iz dana u dan, spremili smo vam nagradni natječaj.

Napiši zabavan i originalan komentar ispod posljednje epizode 'Kerekesh show-a' - 'Ribica i Žabica u teretani'. Uz svoj komentar obavezno stavi hashtag #alijatovolim i napiši nam koga bi sa sobom poveo. Najoriginalniji komentari osvajaju ulaznice za čak četiri predstave 1. Zagrebačkih kazališnih večeri u trajanju od 20.5. do 23.5 u Tvornici Kulture. Nagradni natječaj traje do 18.05.

Više o PRAVILIMA NAGRADNOG NATJEČAJA pročitaj ovdje.

1. Zagrebačke kazališne večeri

Za sve obožavatelje glume, Kerekesh teatar ove godine ima posebno iznenađenje za vas! U četiri dana Zagrebačkoj publici predstavit će svoje četiri najuspješnije komedije - Pod hitno na hitnu, Ringišpil, Imovina i Pokopaj me nježno. Svaka predstava počinje u 20:30 u Tvornici Kulture.

Predstave će se održati prema idućem rasporedu:

20.5. 'Pod hitno na hitnu'

21.5. 'Ringišpil'

22.5. 'Imovina'

23.5. 'Pokopaj me nježno'

Nova sezona Kerekesh showa

Nakon prve uspješne sezone 'Kerekesh showa' u kojemu nam je Jan Kerekeš prikazao život malih ljudi s velikim problemima, odlučili smo vam donijeti novu sezonu, ali u novom ruhu - Ribica i Žabica u akciji. Jana Kerekeša zamijenili su Ferdo i Jura iz serije 'Zauvijek susjedi', a nove epizode će zasigurno staviti osmijeh na vaše lice.

- Svi mi idemo u teretanu, kod frizera, u prirodu ili u shopping centar, samo Ribica i Žabica idu na ta mjesta malo drugačije od svih nas - komentirao je Jan uoči nove epizode.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Ribica i Žabica u teretani | KEREKESH SHOW 06:31

'Kerekesh show' te svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našoj Videoteci, našim Facebook, Instagram i TikTok profilima, na 24sata.hr i na našem YouTube kanalu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Savjeti uspješne poduzetnice Manuele Šole: ‘Prepreka će biti, ali tu smo da ih preskočimo’
KVAKA24

Savjeti uspješne poduzetnice Manuele Šole: ‘Prepreka će biti, ali tu smo da ih preskočimo’

Manuela Šola je uspješna poduzetnica. Predsjednica je Nadzornog odbora Hrvatske udruge poslodavaca, Dopredsjednica Udruge malih i srednjih poduzetnika u Hrvatskoj udruzi poslodavaca te vlasnica i direktorica poduzeća Komunikacijski laboratorij. Ispričala nam je savjete za sve koji kreću u poduzetništvo

Rimski će nastupiti u Areni Zagreb: 'Za par stotina eura svatko može napraviti studio'
24 PITANJA

Rimski će nastupiti u Areni Zagreb: 'Za par stotina eura svatko može napraviti studio'

Rimski nam je odgovorio na 24 pitanja. Otkrio nam je koji su prvi izvođači koje je slušao u mladosti, birao je između Grše i Hiljsona te otkrio zašto misli da je scena postala dostupna svima
Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude
VELIKI INTERVJU

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude

Od početka simptoma pa do dijagnoze prolazi previše vremena, tražimo uvođenje novih pretraga koje mogu spasiti živote, kaže akademik Miličić