Video

Komentari 7

Osvoji 18 karata za hit komedije Kerekesh teatra: Baci komentar ispod serijala Ribica i Žabica...

Osvoji 18 karata za hit komedije Kerekesh teatra: Baci komentar ispod serijala Ribica i Žabica...

Kerekesh teatar i 24sata Oriđiđi produkcija vas ponovno nagrađuju! Ostavi komentar ispod novog videa Kerekesh showa 'Ribica i Žabica u teretani', dodaj hashtag #alijatovolim jer darujemo 18 ulaznica

Povodom 1. Zagrebačkih kazališnih večeri, poznati glumac Jan Kerekeš i 24sata Oriđiđi su za vas pripremili posebnu nagradnu igru 18 ulaznica za čak četiri hit komedije Kerekesh teatra.

POGLEDAJTE 2. SEZONU KEREKESH SHOWA: 'RIBICA I ŽABICA U TERETANI'

24sata vam na svim platformama, od YouTubea, Facebooka, Instagrama, TikTok-a i na 24sata.hr, donosi nove i zabavne formate u sklopu 24sata Oriđiđi produkcije. 

Kako bi nagradili to što nas gledate iz dana u dan, spremili smo vam nagradni natječaj.

Napiši zabavan i originalan komentar ispod posljednje epizode 'Kerekesh show-a' - 'Ribica i Žabica u teretani'. Uz svoj komentar obavezno stavi hashtag #alijatovolim i napiši nam koga bi sa sobom poveo. Najoriginalniji komentari osvajaju ulaznice za čak četiri predstave 1. Zagrebačkih kazališnih večeri u trajanju od 20.5. do 23.5 u Tvornici Kulture. Nagradni natječaj traje do 18.05.

Više o PRAVILIMA NAGRADNOG NATJEČAJA pročitaj ovdje.

1. Zagrebačke kazališne večeri

Za sve obožavatelje glume, Kerekesh teatar ove godine ima posebno iznenađenje za vas! U četiri dana Zagrebačkoj publici predstavit će svoje četiri najuspješnije komedije - Pod hitno na hitnu, Ringišpil, Imovina i Pokopaj me nježno. Svaka predstava počinje u 20:30 u Tvornici Kulture.

Predstave će se održati prema idućem rasporedu:

20.5. 'Pod hitno na hitnu'

21.5. 'Ringišpil'

22.5. 'Imovina'

23.5. 'Pokopaj me nježno'

Nova sezona Kerekesh showa

Nakon prve uspješne sezone 'Kerekesh showa' u kojemu nam je Jan Kerekeš prikazao život malih ljudi s velikim problemima, odlučili smo vam donijeti novu sezonu, ali u novom ruhu - Ribica i Žabica u akciji. Jana Kerekeša zamijenili su Ferdo i Jura iz serije 'Zauvijek susjedi', a nove epizode će zasigurno staviti osmijeh na vaše lice.

- Svi mi idemo u teretanu, kod frizera, u prirodu ili u shopping centar, samo Ribica i Žabica idu na ta mjesta malo drugačije od svih nas - komentirao je Jan uoči nove epizode.

POGLEDAJTE VIDEO:

'Kerekesh show' te svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našoj Videoteci, našim Facebook, Instagram i TikTok profilima, na 24sata.hr i na našem YouTube kanalu.