Video

Komentari 2

Otkrij koliki si maher za 'Sam u kući' i 'Smogovce': Tko glumi Kevina, a tko glumi Kumpića?

Otkrij koliki si maher za 'Sam u kući' i 'Smogovce': Tko glumi Kevina, a tko glumi Kumpića?

JoomBoos kvizove s legendarnim hitovima Magazina, Colonije i Miše Kovača, kvizove o poznatim filmovima i crtićima iz djetinjstva te o najvećim zvijezdama regije rješavajte u najcool knjižici viralnih kvizova

Osim što na jednom mjestu možete pronaći postere TikTok zvijezda Uki Q i Sergeja Pajića, Barbie Afriku, Relju i Nikoliju, Domenicu i Franku Batelić, plesača influencera Luciana Plazibata koji je plesao i u spotu Dine Merlina te još 50-ak poznatih domaćih i stranih zvijezda, u novom izdanju JoomBoos Posterbooka je i nekoliko dosta uzbudljivih darova. Među njima i knjižica viralnih JoomBoos kvizova.

Koliki ste maher za legendarne hitove i hit filmove?

Sve one najpopularnije kvizove o Kevinu iz 'Sam u kući', 'Smogovcima', hitovima Colonije i Ivane Brkić, Oskarovcima i Billie Eilish, koji na JoomBoos portalu imaju stotine tisuća klikova, sad možete naći samo u posebnoj knjižici JoomBoos kvizova i rješavati ih s klincima. Ili sami. Znamo da vam više ne trebaju ni izlike da satima buljite u njih...

Osim hrpe celebrity postera i knjižice kvizova, u ovom cool zabavniku nalaze se i najnoviji modni trendovi, ideje za shopping ako su vam ponestale, najdetaljniji ljubavni horoskop za sve znatiželjne i još jedan baš dobar dar šareni JoomBoos stolni kalendar za 2021. godinu na kojem si možete pisati bilješke, bilježiti važne datume ili pisati podsjetnike da nešto važno ne zaboravite.

Cijena cijelog ovog cool paketa JoomBoos Posterbooka je 19,99 kuna, a možete ga pronaći na svim kioscima Tiska diljem Hrvatske. Požurite po svoj primjerak, sebi uzmite kvizove i opustite se, a klincima poklonite postere i razveselite ih!

POGLEDAJTE VIDEO: