Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Paolo (17) prilazio ljudima na ulici i govorio da prodaje travu

YouTube talent show Videostar bliži se kraju, a kadidati su dobili svoje posljednje izazove. Svaki kandidat morao je snimiti video po uzoru na svojeg mentora youtubera, a u tim su se ulogama snašli i više nego dobro

Foto: Screenshot/Pixsell/Reuters
6 komentara

Doris Stanković (18), Sven Kranželić (22) i Paolo Milović (17) ušli su u veliko finale te se bore za titulu Videostara. Svatko od njih poseban je na svoj način, a samo će jedan postati nova YouTube zvijezda. 

Posljednji zadatak za finaliste bio je kopirati videa svojih mentora. Doris je iskopirala dva videa svoje mentorice i JoomBoos youtuberice Petre Dimić u kojem odlazi u ukletu kuću i pokušava prizivati duhove.

Kako se snašla, pogledajte u videu:

Sven je snimio 'prankanje' baš kao i njegov mentor Matija Lazarević LayZ.  Napravio je skeč u kojem se prerušio u dvije djevojke, a jedna pokušava napakostiti drugoj.

U videu pogledajte kako je to prošlo:

Paolo je u svom videu morao napraviti razne izazove; glumio je da prodaje 'travu', fotografirao se s djevojkama i zvao ih na piće, a čak je i pokušao uletjeti na klizalište bez klizaljki po uzoru na mentora Filipa Dejanovića TheSikrta. Naravno, Paolo kod sebe nije imao marihuanu već je sve bila samo gluma kojom je pokušao napraviti video kakav je davno snimio njegov mentor Filip.

Pogledajte video:

Fanovi ove godine odlučuju tko će odnijeti pobjedu i titulu trećeg JoomBoos Videostar pobjednika. Glasanje je otvoreno u Viber grupama do 16. prosinca u 18:00 h. U slučaju istog broja glasova, pobijedit će onaj kandidat čiji video bude imao više pregleda na JoomBoosYouTube kanalu.

Za svog omiljenog kandidata glasaj na linku: 
https://vb.me/videostarbotfb

Ove godine Rakuten Viber je naš glavni komunikator. Preuzmite Viber aplikaciju i pridružite se našim Viber Communityjima. Glasajte za svoje omiljene kandidate i pomozite nam odabrati novu Videostar zvijezdu:

- Pridruži se The Sikrt Viber Community-ju, ondje uvijek možeš pronaći zabavu, razgovarati o fora temama i podržati njegove kandidate
- Pridruži se Saamo Petraa Viber Community-ju, gdje će često biti pokrenute beauty i modne teme, ali ne nedostaje zabave, humora i pametnih razgovora
- Pridruži se LayZ Viber Community-ju, gdje će te netko možda prankati, ali ćeš se uvijek dobro nasmijati

Također, preuzmite i zabavne Viber stickerse na linkovima ispod:

Ovdje preuzmi Viber Stickers tima LayZ!

Ovdje preuzmi Viber Stickers tima Saamo Petraa!

Ovdje preuzmi Viber Stickers tima TheSikrt!

Nastavi koristiti Shake and Take aplikaciju, riješi kviz i osvoji ekskluzivne nagrade.

JoomBoos Videostar powered by A1

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message