Obavijesti

Video

Komentari 7

'Parižanin mi je poklonio ružu, a stranac me ljubio kod Eiffela'

'Parižanin mi je poklonio ružu, a stranac me ljubio kod Eiffela'
3

Petra Dimić, Gloria Berger, Marco Cuccurin i Doris Stanković putujući kroz deset europskih gradova potiču mlade da glasaju na izborima za Europski parlament koji će u Hrvatskoj biti od 23. do 26. svibnja

VIDEO

Spremni?, pitao je producent Dario Radičević svoju Joomboos YouTube četvorku Petru Dimić, Gloriu Berger, Marca Cuccurina i Doris Stanković. Tog četvrtka u sedam ujutro, pospani, ali euforični, okupili su se u zračnoj luci dr. Franjo Tuđman kako bi otputovali u deset gradova Europske Unije. No, nisu išli sami. Kao poseban gost, kroz cijelo putovanje ih je pratila igračka 'jaje'.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ovo jaje će se zvati Buraz - rekla je Gloria. 

Prva stanica - prijestolnica Francuske, Pariz. U gradu svjetla, ljubavi, mode, kulture i kulinarstva, svatko od naših YouTubera je pronašao nešto za sebe. 

- Ostvarila mi se jedna od mojih najvećih želja. Piknik ispred Eiffelovog tornja i nevjerojatan zalazak sunca. Skroz sam uživala i preporučila bih to svakome. Pariz 'vrvi' ljubavnim parovima, ali ja nisam bila s dečkom. Taj neprocjenjivi trenutak doživjela sam s best frendicama, Gloriom i Doris. Početku našeg Eurotripa nazdravile smo sa šampanjcem - rekla je Petra, koju na društvenim mrežama prati više od pola milijuna ljudi, a tamo je poznatija kao SaamoPetraa.

Oduševila ju je i pristupačnost lokalaca. Jedan od njih na ulici joj je poklonio ružu. 

- Ljudiii, vidite, dobila sam ružu. Ne mogu vjerovati - uzviknula je dok je s ekipom šetala prema Elizejskoj palači, pariškoj 'Bijeloj kući', u kojoj odsjeda francuski premijer Emmanuel Macron. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My human diary ❤️ SRETNO VALENTINOVO ZELE VAM VASI BURAZERI 🔥😎🤟🏽 #ovajputglasam

A post shared by One And Only Berga (@only_berger) on

Avanturistice Gloriu i Doris najviše su se dojmili romobili.

- Ne možete vjerovati koliko Parižani ludo voze automobile. Ubacuju se jedan drugome u trake, na cesti je baš kaos. Vozačica sam, ali iskreno ne znam bih li se ikad usudila u Parizu sjesti za volan. Zato sam se odlučila za romobil. S njime možeš gdje god hoćeš - rekla je Gloria. Pariške vrtove i šetnicu uz rijeku Seinu 'doživjele' su na dva kotača.  

Novi Joomboos YouTuber Marco Cuccurin inače se školuje za kuhara, a u Francuskoj su ga posebno zainteresirali restorani s Michelinovim zvjezdicama. Pariz ima čak deset restorana koji imaju tri zvjezdice, a u svijetu ih jedino više ima Tokio. 

No, naša Joomboos ekipa u Pariz nije stigla samo kako bi uživala. Imali su misiju potaknuti mlade da glasuju na izborima za Europski parlament od 23. do 26. svibnja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@salomejetaime 🗼❤️ #ovajputglasam 🇫🇷

A post shared by Marco Cuccurin🐍 (@markomarkec3) on

- Razgovarao sam s mladom influencericom iz Pariza Salome. Sreli smo se na poznatom Trocadero trdu koji gleda na Eiffelov toranj, a ona je samo par sati ranije bila u Amsterdamu. Propusnost granica je zaista velika prednost EU za sve mlade unutar nje - rekao je Marco.

Ostale avanture Joomboosovaca pogledajte u epoizodi na Joomboos YouTube kanalu. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt
VELIKI INTERVJU

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt

Daniela Trbović poznata je televizijska voditeljica na HRT-u. Otkrila je kako je to biti na televiziji u 60-ima i zašto se 's drugačijim metrom mjeri muška i ženska ljepota na televiziji'. Pogledajte u intervjuu

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno