Video

Komentari 29

Polio vrućom kavom mačiće i tako ih spasio od smrzavanja

Polio vrućom kavom mačiće i tako ih spasio od smrzavanja

Danas sam naišao na njih na jednoj sporednoj cesti blizu bušotine. Vjerojatno ih je netko tamo ostavio. Bili su zamrznuti u ledu pa su vjerojatno tamo proveli cijelu noć, napisao je Kanađanin

Brzom i domišljatom reakcijom, Kanađanin Kendall Diwisch iz Alberte spasio je tri smrznuta mačića. Dok je provjeravao naftnu bušotinu, primijetio je kako mačići nepomično stoje zarobljeni u snijegu i ledu. Spasio ih je tako što je po njihovim repovima prolio vruću kavu kako bi otopio led zbog kojeg se nisu mogli pomaknuti.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Danas sam naišao na njih na jednoj sporednoj cesti blizu bušotine. Vjerojatno ih je netko tamo ostavio. Bili su zamrznuti u ledu pa su vjerojatno tamo proveli cijelu noć. Odnio sam ih kući, nahranio i napojio, izgleda da su zdravi i pitomi - napisao je Kendall na svojem profilu i zahvaljujući tome im našao i nove vlasnike.

Obitelj iz Alberte je udomila sva tri mačića i pružila im novi dom, a Kendall i dalje na svom Facebook profilu prima pohvale zbog svog spašavanja.

- Svaka ti čast. Ti si heroj. Mačiću su dobili svoj sretan kraj zahvaljujući tebi - samo su neki od komentara ljudi oduševljenih njegovim nesebičnim spašavanjem.