Obavijesti

Video

Komentari 2

Polkaholiki snimili polka-valcer: 'Nakon obrada Grdovića i Rozge ovo je novi, ludi eksperiment'

Polkaholiki snimili polka-valcer: 'Nakon obrada Grdovića i Rozge ovo je novi, ludi eksperiment'

Polkaholiki, dečki koji rasturaju na harmonici, imaju novu autorsku stvar. Nakon 'Sobice' i 'Reci, reci' te obrada Grdovića, Graše i Rozge, dečki su snimili polka-valcer baladu 'Bela roža' koju možete čuti na JoomBoosu

VIDEO

Mladi Slovenci Žiga, Matic, Gašper i Rene su u novoj pjesmi spojili polku i valcer, jer su htjeli pokazati da se ipak ne žele skroz ograničavati tematski, a 'Belom rožom' slave i svoju prvu godinu na sceni. Senzacija su postali prije godinu dana nakon što su na JoomBoosu objavili covere pjesama 'Ne pijem, ne pušim', 'Dalmatinac' i 'Dani i godine', a dosad su na YouTubeu skupili više od deset milijuna pregleda.

POGLEDAJTE VIDEO:

Mi smo ovisni o polki, ali smo ovoga puta odlučili malo eksperimentirati. Ovo s valcerom nam se učinilo kao fora ideja za našu prvu godišnjicu, a priča o pjesmi 'Bela roža' ide dalje i u ožujku. Tada, na mjesec posvećen ženama, spremamo nastavak i nešto totalno neočekivano i romantično – govore dečki.

Spot za pjesmu su snimili na idiličnom ranču u Sloveniji, a priznali su nam i kome je ovoga puta bilo najteže na snimanju.

- Naš Gašper, basist benda, na ovom je snimanju imao najveći izazov. Osim što je morao svirati i pjevati, za spot je usput jahao na konju i plesao u romantičnom okruženju. Dobro se snašao, a spot na kraju izgleda kao prava ljubavna filmska priča, ususret Valentinovu – objašnjavaju.

 Mnogi su se, kad su tek krenuli, čudili što su odabrali baš polku kao smjer u kojem se žele razvijati. A oni su odabrali polku baš zato što su je htjeli približiti mladima i pokazati da ona nije staromodna, već jako zabavna.

- Neki naši vršnjaci niti ne znaju što je polka. Uglavnom je uspoređuju s glazbom za starije, što nikako nije istina. Polka je odlična glazba za zabave i to želimo dokazati svojim pjesmama. Dugo smo razmišljali u kojem ćemo glazbenom smjeru krenuti, a ono što smo htjeli jest izdvojiti se od drugih. Probali smo snimiti polka komad na moderan način i zvučalo je ludo dobro. Polka je odlična glazba za zabave, vole je ljudi na Balkanu, ali i u inozemstvu, i mi to svojim pjesmama pokušavam dokazati i pomoći mladima da je zavole – govore.

Nakon moderne polke, sad su je spojili s klasičnim valcerom, a u budućnosti nas čekaju još svakakve lude polka kombinacije od njih, priznaju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

POLKAHOLIKI - BELA ROŽA (Official Video) 03:27

- Već u ožujku snimamo nastavak pjesme 'Bela roža', a on će biti još romantičniji nego prvi dio.

Pjesmu 'Bela roža' možete poslušati i spot pogledati samo na JoomBoos YouTube kanalu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt
VELIKI INTERVJU

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt

Daniela Trbović poznata je televizijska voditeljica na HRT-u. Otkrila je kako je to biti na televiziji u 60-ima i zašto se 's drugačijim metrom mjeri muška i ženska ljepota na televiziji'. Pogledajte u intervjuu

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno