Popularni srpski dvojac: 'Mnogi se nazivaju reperima, a to nisu' | 24sata
Obavijesti

Video

Komentari 5

Popularni srpski dvojac: 'Mnogi se nazivaju reperima, a to nisu'

Popularni srpski dvojac: 'Mnogi se nazivaju reperima, a to nisu'

Oni su hip-hopa dvojac iz Beograda. S nastupima su počeli još 2003. godine, a njihove pjesme imaju milijunske preglede. U 24 pitanja otkrili su nam sve o uspjehu

VIDEO

Cijeli život smo prijatelji. Obojica gajimo ljubav prema hip-hopu od malih nogu. Stalno smo zajedno išli na koncerte i spontano je došlo do toga da počnemo raditi zajedno, rekli su nam Borko Vujičić i Stefan Gligorijević, članovi dvojca THCF iz Beograda.

POGLEDAJTE VIDEO:

Grupa je prvi nastup imala 2003. godine, a sjećaju se da im je prvi nastup dosta loš jer je produkcija bila loša, ali smatraju ga ključnim za njihov uspjeh. Do sada su 'izbacili' brojne hitove, a 2015. godine snimili su i pjesmu 'Igraj i pobedi' za srpsku košarkašku reprezentaciju. Surađivali su s Cobyjem, Gazda Pajom, a uskoro izbacuju i novi album. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by THCF (@thclafamilija)

- Dokazivanje na sceni je danas drugačije nego kada smo mi krenuli. Mladi reperi misle da su nakon jednog hita zvijezde. Prije je bilo temeljitije, radilo se sporije i morao si dijeliti binu s brojnim izvođačima da bi te prihvatili u tim krugovima - rekao nam je dvojac. 

Kako kažu, samo su jednom razmišljali o prestanku glazbene karijere. Objašnjavaju da je to bilo polovinom 2014. godine kada su se razočarali i ozbiljno razmišljali o prestanku, no onda su snimili hit pjesmu za srpsku košarkašku reprezentaciju te pjesma 'Ideš za Kanadu' koja ih je vratila na put na kojem su već i bili.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by THCF (@thclafamilija)

- Sada 'izbacujemo' novi album i publika može očekivati 'THCF do kosti'. Dugo smo šutjeli i trpjeli razne kritike zbog novih pravaca u koje smo se opustili i nismo odgovarali na prozivke. Sve to je izašlo u pjesme i svatko je dobio svoj komad. Mnogi se nazivaju reperima, a to nisu, mi jesmo. Sa svojim pjesmama smo uspjeli nekome promijeniti život - poručili su Borko i Stefan. 

Kako kažu, smeta ih što se na današnjom sceni mnogo kopiraju zapadnjaci te se mnogima dozvolilo da se nazivaju reperima i da misle da mnogi mogu stati rame uz rame uz njih. Period tijekom pandemije im je teško pao, ali i tu su našli sreću. Družili su se s obitelji, uspjeli odmoriti, ali i snimiti dva albuma. U svojoj karijeri ipak ističu da im je nešto bilo posebno teško napraviti.

- Uvijek je bilo teško napraviti ljubavnu pjesmu. Nije da nismo romantičari, uvijek smo bili za ekipu. Samokritični smo pa smo možda sami sebi previše 'meki' kada bi o tome repali - zaključuje dvojac s osmijehom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

THCF o novom albumu: ‘Dugo smo šutjeli i trpjeli kritike’ | 24 pitanja 14:23

Cijeli intervju s grupom THCF pogledajte na našem YouTube kanalu, Videoteci 24sata, našim službenim Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 5

VIDEO

Kako preživjeti prekid? 'Imate pravo da pametno patite'
ŠTO TE MUČI?

Kako preživjeti prekid? 'Imate pravo da pametno patite'

Sigurno ste se barem jednom nakon prekida veze osjećali kao da je vrijeme za vas stalo. No, klinička psihologinja Danijela Ostojić savjetuje vam kako da pametno 'patite'. Pogledajte video i na TikToku 24sata

Prema dijelovima lica i prstiju odredite veličinu vagine ili penisa potencijalnog partnera
LAKŠE DO ZADOVOLJSTVA

Prema dijelovima lica i prstiju odredite veličinu vagine ili penisa potencijalnog partnera

Drevna mudrost priznaje da nije baš sve u dužini i debljini, već postoje tehnike i položaji u seksualnom činu zahvaljujući kojima uz puno vježbanja i prilagodbe jedno drugom možemo nadoknaditi nedostatke
Studentica Ira ima dijabetes, a alergična je na inzulin! Uporni tata smislio moguće rješenje
VIDEO: RIJETKOST U HRVATSKOJ

Studentica Ira ima dijabetes, a alergična je na inzulin! Uporni tata smislio moguće rješenje

Nakon primjene inzulina, Ira Mareković dobila je bolne kvrge koje su joj smetale i u kretanju. Roditelji su našli rješenje: inhalacijski inzulin. Doza stoji 1100 eura