Obavijesti

Video

Komentari 3

Poznati influencer optužio kandidata TikTok showa da je ukrao foru iz domaće serije

Poznati influencer optužio kandidata TikTok showa da je ukrao foru iz domaće serije

Nakon četvrte epizode JoomBoos Videostara, u showu je ostalo samo četvero kandidata koji su se u ovoj epizodi morali suočiti s TikTok izazovom koji je samo neke od njih odveo u finale

VIDEO

U novoj petoj epizodi JoomBoosovog talent showa Videostar, preostalih troje kandidata bori se za titulu regionalne TikTok zvijezde i nagrade vrijedne 120 tisuća kuna, a o tome kome će ta titula pripasti, odlučuju najpoznatiji regionalni TikTokeri Mimiermakeup, Wajwai i Barbi Afrika. 

Sada ih očekuje prilično teška odluka jer, od svih izvrsnih kandidata koji su ostali, jednog moraju poslati kući i tako odrediti koja dva kandidata će se pridružiti Tiboru koji je u prethodnoj epizodi izravno prošao u finale.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Ne bih rekao da raste nervoza kako se bližimo kraju, ali slobodno mogu reći da rastu očekivanja - rekao je jedan od kandidata.

U prošloj epizodi, kandidati su su izazove snimali samostalno, bez ičije pomoći, a sada im je u pomoć priskočio žiri i dao im nekoliko savjeta kako bi njihovi TikTok videi bili najbolji dosad. Svaki od kandidata izvukao je ime jednog člana žirija koji im je trebao pomoći i, dok su neki bili oduševljeni članom žirija koji im je pripao, za jednog kandidata se to baš i ne može reći.

- Mislim da zaslužuješ puno i da možeš baš, baš napredovati. Doslovno se razlikuješ od svih na TikToku - poručila je Barbi Afrika kandidatu koji joj je 'pripao' u ovoj epizodi. 

- Želim da mi držiš pažnju i da bude zanimljivo. Ne mora nužno biti smiješno, znači, ne tražim da bude humoristično iako se ja bavim humorom, ali želim da bude zabavan i da sam sretan dok gledam tvoj video. Želim biti sretan jer sam tvom videu posvetio vrijeme -poručio je Wajwai svom kandidatu. 

TikTok izazove kandidati su ponovno snimali u genijalnim prostorima zagrebačke Amazinge - najvećeg zabavnog centra u ovom dijelu Hrvatske. Za izazove su im odlično poslužili trampolini, VR park i ostale zanimljivosti koje ondje možete naći.

Kada je došlo vrijeme za ocjenjivanje videa, žiri je bio prilično dobro raspoložen jer su zaista puno očekivali od kandidata i vjerovali su kako će svi kandidati ispuniti njihova očekivanja. No, jedan kandidat ih je prilično razočarao. 

- Imam osjećaj kao da nije napredovao od prvog videa - prokomentirao je Wajwai, a ostatak žirija se složio s njim. 

- Meni je on puno zanimljiviji uživo nego ovdje. Ne znam zašto ovdje nije dao sebe jer je zaista smiješan - dodala je Barbi Afrika. 

Kandidat čijim videom je žiri ostao razočaran je nažalost napustio Videostar, ali i on sam kaže kako se u potpunosti slaže s odlukom žirija te da su preostali kandidati odradili zaista odličan zadatak i da su zasluženo prošli u finale. 

POGLEDAJTE 24 PITANJA S ČLANOM ŽIRIJA WAJWAIEM:

VIDEO

Koji član žirija je pripao kojem kandidatu, tko je apsolutno oduševio žiri, a tko ga je razočarao i zbog toga morao napustiti show, pogledajte u u novoj JoomBoos Videostar epizodi samo na JoomBoos YouTube kanalu. Nove epizode pratite na JoomBoos YouTubeu četvrtkom od 12 sati!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje
Ana i Matija žive pedesete: Otvorili su i svoj vintage kafić
ROCKABILY ŽIVOT

Ana i Matija žive pedesete: Otvorili su i svoj vintage kafić

Bračni par je staru krojačku radionicu u centru Vinkovaca pretvorio u klub koji nalikuje na holivudski filmski set. Obožavaju sakupljati stare stvari, restaurirati ih....