Obavijesti

Video

Komentari 0

Bivši trener Dinama i Hajduka u emisiji 24sata o 'vatrenima': Očekujemo sjajnu utakmicu

Bivši trener Dinama i Hajduka u emisiji 24sata o 'vatrenima': Očekujemo sjajnu utakmicu

Polufinale Uefine Lige nacija pratimo u specijalnoj emisiji. Budite s nama u emisiji na YouTube kanalu i Facebook profilu 24sata

VIDEO

Hrvatska nogometna reprezentacija u Rotterdamu protiv Nizozemske traži finale Lige nacija i prvi trofej od osamostaljenja.

Lopta s centra stadiona De Kuip krenula je u 20.45, a na kanalima 24sata opsežno pratimo "vatrene" s javljanjima uživo iz Rotterdama, komentarima, reakcijama i stručnim analizama.

U zagrebačkom studiju 24sata gost će nam biti bivši trener Dinama i Hajduka Željko Kopić. Prvi dio emisije emitiran je uoči utakmice, a nastavak će biti nakon utakmice kada će Kopić podijeliti dojmove. Emisiju možete pratiti putem našeg kanala na YouTubeu.

- Očekujemo sjajnu utakmicu, dobru izvedbu Hrvatske i dobar rezultat - rekao je Kopić pa prokomentirao postavu Hrvatske.

- Kad Gvardiola nema, Vida je logično rješenje i kvalitetno. Ima kontinuitet igara i može odgovoriti zahtjevu utakmice. Kao što je Lovren odradio svoj posao na najvišoj razini, Vida ima toliki broj utakmica iza sebe. U natjecateljskoj je formi, igra standardno u pobjedničkoj momčadi. Treba vam jedan takav igrač u pobjedničkoj momčadi. 

Marko Livaja napustio je pripreme reprezentacije zbog osobnih problema. Sve je uslijedilo nakon što ga je navijač vrijeđao na treningu reprezentaciju. 

- To sve što se dogodilo nije dobro za atmosferu i sigurno nitko nije sretan s tim ishodom. Nema smisla pričati o njegovim kvalitetama. Znamo da je jako dobar kao igrač, ali da je karakterno impulzivan. Treba osuditi bilo koje vrijeđanje hrvatskog reprezentativca. Mislim da je on trebao staloženije reagirati i ne dozvoliti da se ovo dogodi - kazao je Kopić koji će dojmove podijeliti i nakon utakmice.

GLEDAJTE UŽIVO:

Iz Rotterdama će nam se uživo javiti naša ekipa na terenu - Mato Galić, Hrvoje Tironi i Marin Bušić, koji su već jutros razgovarali s našim navijačima, a evo što su oni prognozirali.

POGLEDAJTE VIDEO: PROGNOZA REZULTATA 

Zagrebačka ekipa je, pak, snimila opuštenu anketu 'Koji Vatreni bi ti bio najbolji prijatelj?', a odgovori su dosta šaroliki. 

POGLEDAJTE VIDEO: KOJI VATRENI BI TI BIO NAJBOLJI PRIJATELJ?

Pomalo smo se igrali i proroka i pokušali predvidjeti večerašnjeg pobjednik. Rezultat nam je ispao iz prve!

POGLEDAJTE VIDEO: LOPTICE PROROČICE

Od 20:15 možete i vi komentirati i predviđati rezultat u našem prijenosu uživo na YouTube kanalu i Facebook profilu 24sata. Budite s nama i u nedjelju kada pratimo finale Uefine Lige nacija i navijamo za naše Vatrene. Hrvatska!

Pogledajte video: Atmosfera iz Rotterdama

Pokretanje videa...

mali vodi navijanje u rotterdamu 00:26
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Nucci i Zera otkrili: 'Spotovi nam koštaju oko 15.000 eura'
VELIKI INTERVJU

Nucci i Zera otkrili: 'Spotovi nam koštaju oko 15.000 eura'

Gosti velikog intervju su Nucci i Zera. Otkrili su nam koje su najneugodnije scene doživjeli na nastupima, s kim planiraju duete, koliko im sada koštaju spotovi i što planiraju u budućnosti

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...