Obavijesti

Video

Komentari 15

Pratite uživo iz Ploča: Ekipa iz Zagreba osvojila Maraton lađa

Pratite uživo iz Ploča: Ekipa iz Zagreba osvojila Maraton lađa

Izravan prijenos iz ciljne ravnine u Pločama pratite uživo na YouTube kanalu 24sata i na Facebooku 24sata. Saznat ćemo tko je pobjednik 25. Maraton lađa

Više od 600 lađara i lađarica krenulo je Neretvom na 25. Maratonu lađa u borbi za 'Štit Kneza Domagoja'. Već tradicionalna utrka lađara, kruna je događaja 'Tjedan lađe u Neretvi' kojeg je na konferenciji za medije najavio i predsjednik Udruge lađara Neretve Luka Oršulić.

PRATITE PRIJENOS UŽIVO:

Sve je počelo u četvrtak kada je na rasporedu bio ženski Maraton lađa.

Glavni događaj počeo je u subotu u 17 sati u Metkoviću, a na YouTube kanalu 24sata i Facebooku 24sata pratite ulazak u ciljnu ravninu u Pločama i saznajtei tko je ovogodišnji pobjednik Maratona lađa.

Prošle godine, slavila je ekipa iz Stabline, kojima je to bilo četvrto zlato. No 'Štit Kneza Domagoja' kojeg su dobili kao pobjednici nije bilo jedino što su slavili. Naime, nakon pobjede, jedan od lađara iz njihove ekipe kleknuo je i zaprosio svoju djevojku.

- Za ovo su znali samo dečko iz lađe i njena najbolja prijateljica. Čuvali su moju tajnu. Kad smo pobijedili, otrčao sam do auta, a spiker je Miu pozvao na binu - rekao nam je prošle godine Josip Uršić koji je zaprosio svoju djevojku.

Tko će biti ovogodišnji pobjednik, saznajte u subotu u prijenosu na YouTube kanalu 24sata i Facebook stranici 24sata. Ulazak u ciljnu ravninu očekuje se u 19 sati.