Video

Komentari 17

Preko tjedna običan bankar, vikendom otkačeni kombi DJ

Preko tjedna običan bankar, vikendom otkačeni kombi DJ

Ovo je priča o mladom čovjeku koji svakog petka iz dosadnog uredskog odjela uskače u svoj kombi te radi ono u što se poslije brojeva najbolje razumje –DJing.

„Ja sam Ivan Kapetanović, po zanimanju sam bankar. Prije tri godine kupio sam kombi, stari, i prenamjenio ga u putujući disko.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Pošto kao DJ djeluje  već zadnjih dvanaest godina, Ivan je odlučio sam napraviti svoj pokretni plesni podij kada je na praznom parkiralištu naišao je na zeleni hippie kombi (baš kao iz američkih filmova) te ga bez razmišljanja kupio, ni ne razmišljajući da će vjerojatno veću svotu novca dati za samu restauraciju :

 

„Taj kombi je stajao na parkingu jednom na Črnomercu gdje je bio felgama ukopan u beton, i uspio sam doći za stvarno male novce do tog kombija. Nisam bio ni svjestan da me čeka ulaganje koje možda pet puta premašuje iznos samog kombija. Ali evo nakon dvije-tri godine rada sa raznoraznim majstorima, uspjeli smo ga nekako složiti i sad je spreman da ponudim publici ono što sam spremao cijelo vrijeme.“

 

Kaže da uz glazbu želi i ponuditi vizualni doživljaj svojoj publici, a tu uskače njegov sada bjelkasti kombi kojeg je do sada opremio sa razglasom i rasvjetom.

 

Tako Ivan  svako ljeto traži zanimljive lokacije na kojima bi mogao izvaditi cijeli set up i ugostiti pozamašan broj ljudi i napraviti, kako on kaže, dobru zabavu.

 

Obilazi dalmatinsku obalu te svira po tulumima, festivalima, ili pak sam organizira svoje nastupe : „Otvoreni smo za suradnju za raznorazne evente. Jedan zanimljiv upit je bio za vjenčanje, koje sam dobio. Tako da bi Rave Ann bi bio prijevozno sredstvo ali i, znači, mobilni disko koji bi pružio mladencima zabavu.“

„Moj posao u struci kao bankar i jednog vikenda gdje putujem i obilazim klubove i raznorazne lokacije, je jedna vrsta jin-janga i to je jednostavno jedan ispušni ventil koji me drži da mogu funkcionirat “, zaključio je Ivan.