Obavijesti

Video

Komentari 2

Pripreme za prvi spoj: On se sprema 15 minuta, a ona četiri sata i onda na sve još zakasni!

Pripreme za prvi spoj: On se sprema 15 minuta, a ona četiri sata i onda na sve još zakasni!
2

Svakoga četvrtka na YouTube kanalu i Videoteci 24sata pratite novi serijal 'Muškarci i žene naopačke'. U šest epizoda pogledajte najučestalije scenarije iz muško-ženskih odnosa u kojima ste se sigurno pronašli!

VIDEO

On i Ona gledaju fotke onog drugog na Instagramu. Stvarnost je nekad jako bolna. No, dogovore spoj i krenu se spremati. Treba li njoj zaista toliko? Da li se on zaista tako sprema?? Ona naravno kasni i sva je izvan sebe, ali on jednim potezom sređuje stvar, komentirao je Zoran Pribičević o novoj epizodi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Zoran Pribičević u suradnji s 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJOM na YouTube kanalu 24sata predstavlja svoju novu seriju skečeva temeljenih na muško-ženskim odnosima. U serijalu ćemo otkriti što se to nalazi u poznatoj ženskoj torbici, tko kome pojede večeru u skupom restoranu, tko bolje vozi, ali i kako muškarac odlazi u shopping kada ga žena pošalje. U trećoj epizodi otkrivamo kako se muškarac i žena pripremaju za prvi spoj.

Dopisuju se. Gledaju fotografije jedan drugog na Instagramu, no očito je da tako sada ne izgledaju. Ona je na slikama našminkana, potpuno sređena, dok je on bez majice i zavidnog izgleda. Dogovaraju i prvi spoj.

- Može večeras u 20h? Dok ti razmišljaš meni se srce raspada - komentirala je Tea Zoranu preko poruka.

Ipak, dogovorili su spoj i krenuli u akciju. Dok ona lakira nokte, pere kosu, šminka se i isprobava različitu odjeću, on i dalje leži na kauču, a pritom je i zaspao. Ipak, zadnjih 15 minuta se na brzinu spremi i dolazi na mjesto sastanka prije nje.

- Joj oprosti mi što kasnim! Taksi sam predugo čekala i još k tome mislila da sam zaboravila mobitel pa sam se morala vratiti u stan - komentirala je Tea dok ju je Zoran zbunjeno gledao.

POGLEDAJTE 2. EPIZODU: ODLAZAK U DUĆAN

Voditelj projekta Zoran Pribičević ujedno je i glumac poznat hrvatskoj javnosti po ulogama Danijela u 'Zabranjenoj ljubavi' i liječnika Dorijana u 'Larinom izboru', a glumio je također u HBO-ovoj hit seriji 'Protuudar' u ulozi Domovoya. Osim njega, u serijalu 'Muškarci i žene naopačke' nalazi se i vrsna glumica Tea Šimić koju ste mogli vidjeti u seriji 'Na granici', ali i u mnogim kazališnim predstavama poput 'Šetnje s Kolumbovima' i 'Hamleta'. Zoran Pribičević je komentirao jesu li se situacije iz komičnih skečeva događale i u njegovom ljubavnom životu.

- Pa, naravno, da  mi je kuna za svaku situaciju. Evo, recimo, jedna od najčešćih je da ona, nakon što joj pola sata treba da odluči što će naručiti u restoranu, na kraju pojede sve ono što sam ja naručio - komentirao je glumac.

Ne propustite pogledati novi skeč iz serijala 'Muškarci i žene naopačke' na YouTube kanalu 24sata koja izlazi svakog četvrtka i komentirajte jeste li se vi ikada pronašli u sličnoj situaciji.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Reper Sajfer: 'Grše je najbolji hrvatski izvođač, imat ću duet s njim na svom novom albumu'
24 PITANJA

Reper Sajfer: 'Grše je najbolji hrvatski izvođač, imat ću duet s njim na svom novom albumu'

Poznati reper Sajfer odgovorio nam je na 24 pitanja. Otkrio nam je što priprema na novom albumu te koje je lekcije naučio u prošlosti. Video pogledajte na YouTube kanalu 24sata

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...