Video

Komentari 1

Prvi serijal u kojem je ključno ne znati kuhati: Prijavite se na naš show i zaradite 1000 kuna

Prvi serijal u kojem je ključno ne znati kuhati: Prijavite se na naš show i zaradite 1000 kuna

U novom video serijalu 24sata Oriđiđi produkcije tražimo kandidate koji nisu spretni u kuhinji. To je prvi takav show u Hrvatskoj, a kandidati će imati priliku za svoje neznanje zaraditi po 1000 kuna...

U šest epizoda novog video serijala “Kuharski bootcamp” tražili smo po gradu kandidate spremne na kulinarski izazov: pripremiti jelo koje nikad u životu nisu kuhali. Oni koji su bili dovoljno hrabri, dobili su priliku naučiti nešto novo i dobro se zabaviti.

Po receptu profesionalnih kuhara, Antonija Pecika i Marka Palfija, naši kandidati pripremali su neka od najpopularnijih jela poput zagrebačkog odreska, punjenih paprika i bureka. Od paniranja i razvlačenja tijesta za pitu do filetiranja ribe i punjenja lungića - naši kandidati prošli su mnoge kulinarske avanture. Neki su se i malo namučili, ali i dobro zabavili.

Kandidatkinja Patricija Gerbec (24) kaže kako joj je sudjelovanje u showu poticaj za daljnje kulinarske izazove, ali neki kandidati su izjavili kako im je kuhanje zabavno samo - ispred kamera. Josip (27) je nakon snimanja epizode izjavio: “Mislim da se više nikad neću upustiti u filetiranje ribe.”

Sve kulinarske poteze kandidata u epizodi prati profesionalni kuhar koji komentira, reagira te daje gledateljima dodatne savjete i trikove za pripremu određenog jela.

Oko kojih jela su se kandidati namučili, a kuhari nasmijali, pogledajte u traileru te u epizodama koje izlaze svakog utorka na Youtubeu 24sata.

Ako želite sudjelovati u idućoj sezoni showa “Kuharski bootcamp”, a živite u jednom od ovih gradova: Zagreb, Rijeka, Zadar, Šibenik, Split, Dubrovnik te nemate iskustva u kuhanju, prijavite nam se na mail kuharskibootcamp@gmail.com.

U mailu obavezno pošaljite svoje podatke i kratki opis, te kontakt telefon.

Družimo se u novim kulinarskim avanturama!