Obavijesti

Video

Komentari 1

Rene dobio novu partnericu u 'Eksperimentu': 'Odrekla sam se ispijanja kave i pilatesa...'

Rene dobio novu partnericu u 'Eksperimentu': 'Odrekla sam se ispijanja kave i pilatesa...'
2

Eksperiment je ove godine postao internacionalan. Rene Bitorajac je dobio novu partnericu, a kako se snašao s njom, saznajte u prvoj epizodi na YouTube kanalu 24sata

VIDEO

Poštovani ne-paru, obavještavamo te da je Eksperiment prešao granice i postao međunarodni. Komisija je odlučila da jednog člana para zamijeni drugim sa, sličnim ili gotovo istim karakternim osobinama vašeg bivšeg partnera, pročitao je Rene u poruci koja mu je produkcija ostavila u novoj sezoni 'Eksperimenta'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon što je osam mjeseci proveo u istom stanu s Milom Elegović, produkcija mu je odlučila poslati novu partnericu, a kada je otvorio vrata, ostao je iznenađen kada je ugledao nju.

- Hvala za dobrodošlicu. Hoćeš li mi unijeti stvari, ljubim te - rekla je Anđelka Prpić, Reneova nova partnerica u novoj sezoni 'Eksperimenta'.

Rene je bio šokiran količinom stvari koje je Anđelka donijela, a ona je bila oduševljena stanom u koji je uselila. 

- Ti ne znaš čega sam se ja sve odrekla da bih bila u Eksperimentu. Odrekla sam se ispijanja kave u Strahinjića bana, pilatesa, joge, društvenih mreža i društvenih igara. Odrekla sam se svoje manekenske i glumačke karijere. Ako sam se ja sve toga odrekla, mislim da bi i ti mogao doprinijeti nečime - objasnila je Anđelka Renu.

Kako bi osvojili nagradu od 100.000 kuna, moraju živjeti zajedno u istom stanu i ispunjavati zadatke koje im produkcija šalje. Prvi zajednički zadatak koji su dobili je da prevale jezične barijere na koje su naišli. Morali su uživati u večeri sa zamijenjenim govornim narječjima.

- Iss, kak' si se zbigecal - komentirala je Anđelka, a Rene joj je uzvratio kompliment:

- I ti si se namunjila - rekao je.

Kako je izgledala njihova večera sa zamijenjenim govornim narječjima i kako su se Rene i Anđelka snašli kao novi par, pogledajte u epizodi na YouTube kanalu 24sata. Serijal 'Eksperiment' i svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na YouTube kanalu 24sata, Videoteci 24sata, našim Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr.

Pogledajte video: 

VIDEO

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Gdje na prvi spoj u Ljubljani? Saznali smo od lokalaca!
'KULTURNEJA'

Gdje na prvi spoj u Ljubljani? Saznali smo od lokalaca!

Na JoomBoos YouTube kanalu izašla je prva epizoda našeg novog, superkul serijala 'Kulturneja' u kojem saznajemo gdje su najpopularnija i najfrekventnija mjesta u raznim gradovima diljem Europske unije.

Tko je Ivana Habazin? Izgubila je oca kao beba i prošla pakao, bila u samostanu. Sad je u vrhu
TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA

Tko je Ivana Habazin? Izgubila je oca kao beba i prošla pakao, bila u samostanu. Sad je u vrhu

Najbolja hrvatska boksačica Ivana Habazin (34) prošla je trnovit put do svjetskih pojaseva, a 'odustala' je samo jednom u životu...
Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...