Rene dobio novu partnericu u 'Eksperimentu': 'Odrekla sam se ispijanja kave i pilatesa...' | 24sata
Obavijesti

Video

Komentari 1

Rene dobio novu partnericu u 'Eksperimentu': 'Odrekla sam se ispijanja kave i pilatesa...'

Rene dobio novu partnericu u 'Eksperimentu': 'Odrekla sam se ispijanja kave i pilatesa...'
2

Eksperiment je ove godine postao internacionalan. Rene Bitorajac je dobio novu partnericu, a kako se snašao s njom, saznajte u prvoj epizodi na YouTube kanalu 24sata

VIDEO

Poštovani ne-paru, obavještavamo te da je Eksperiment prešao granice i postao međunarodni. Komisija je odlučila da jednog člana para zamijeni drugim sa, sličnim ili gotovo istim karakternim osobinama vašeg bivšeg partnera, pročitao je Rene u poruci koja mu je produkcija ostavila u novoj sezoni 'Eksperimenta'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon što je osam mjeseci proveo u istom stanu s Milom Elegović, produkcija mu je odlučila poslati novu partnericu, a kada je otvorio vrata, ostao je iznenađen kada je ugledao nju.

- Hvala za dobrodošlicu. Hoćeš li mi unijeti stvari, ljubim te - rekla je Anđelka Prpić, Reneova nova partnerica u novoj sezoni 'Eksperimenta'.

Rene je bio šokiran količinom stvari koje je Anđelka donijela, a ona je bila oduševljena stanom u koji je uselila. 

- Ti ne znaš čega sam se ja sve odrekla da bih bila u Eksperimentu. Odrekla sam se ispijanja kave u Strahinjića bana, pilatesa, joge, društvenih mreža i društvenih igara. Odrekla sam se svoje manekenske i glumačke karijere. Ako sam se ja sve toga odrekla, mislim da bi i ti mogao doprinijeti nečime - objasnila je Anđelka Renu.

Kako bi osvojili nagradu od 100.000 kuna, moraju živjeti zajedno u istom stanu i ispunjavati zadatke koje im produkcija šalje. Prvi zajednički zadatak koji su dobili je da prevale jezične barijere na koje su naišli. Morali su uživati u večeri sa zamijenjenim govornim narječjima.

- Iss, kak' si se zbigecal - komentirala je Anđelka, a Rene joj je uzvratio kompliment:

- I ti si se namunjila - rekao je.

Kako je izgledala njihova večera sa zamijenjenim govornim narječjima i kako su se Rene i Anđelka snašli kao novi par, pogledajte u epizodi na YouTube kanalu 24sata. Serijal 'Eksperiment' i svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na YouTube kanalu 24sata, Videoteci 24sata, našim Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr.

Pogledajte video: 

VIDEO

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Naša voditeljica snimila je udar munje u terasu: 'Išla sam po ručnik, nisam to očekivala'
MARIA GRIGORYAN VUČKOVIĆ

Naša voditeljica snimila je udar munje u terasu: 'Išla sam po ručnik, nisam to očekivala'

Voditeljica serijala 'Tko je kriv?', koji izlazi na YouTube kanalu 24sata, Maria Grigoryan Vučković snimila je trenutak udara munje u terasu. Izašla sam na terasu da pokupim ručnik, nisam očekivala da će munja udariti u terasu, jer ima ograda i drveća okolo… Zapamtite: tende, šatori i nadstrešnice neće vas zaštititi od groma, napisala je

Možete li ih prepoznati? Danas su junaci, a krenuli su u GOŠK-u, Adriaticu, Jedinstvu, ZET-u...
UPOZNAJTE MINI-VATRENE

Možete li ih prepoznati? Danas su junaci, a krenuli su u GOŠK-u, Adriaticu, Jedinstvu, ZET-u...

Neki su bili mirni kao djeca, drugi su jedva čekali izvesti psinu, a neki su, nažalost, morali kao klinci proživjeti strahote rata. Obožavali su nogomet kao djeca, a sada nas predstavljaju na Euru. Upoznajte 'mini vatrene'!
Stručnjaci upozoravaju: Ovih 10 namirnica mogu uzrokovati rak!
PAZITE ŠTO JEDETE

Stručnjaci upozoravaju: Ovih 10 namirnica mogu uzrokovati rak!

Na crnoj listi nalazi se hrana koja se dokazano povezuje s nastankom malignih oboljenja. Stručnjaci upozoravaju na njihovu štetnost i preporučuju biranje zdravijih alternativa