Obavijesti

Video

Komentari 2

Rene i Anđelka dobili bebu: 'Ne mogu vjerovati da dijete spava samo kad mu pjevaš Magazin'

Rene i Anđelka dobili bebu: 'Ne mogu vjerovati da dijete spava samo kad mu pjevaš Magazin'
3

Kraj Reneovog i Anđelkinog 'Eksperimenta' bliži se kraja. Ovoga puta, dočekao ih je možda i najteži zadatak do sada. Postali su roditelji i snašle su ih sve brige roditeljstva

VIDEO

Točno sam shvatila što rade ovi iz produkcije. Svaki dan šalju drugog zgodnog poštara. Vabe me. Hoće mi reći da je vani svijet pun zgodnih mladih frajera, rekla je Anđelka Renu nakon što je donijela kutiju u kojoj ih je čekao novi zadatak.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon uspješne prve sezone i nakon što je Rene izdržao šest mjeseci u istom stanu s Milom Elegović, vrijeme je za promjene. Eksperiment je postao internacionalan. Rene i Anđelka moraju izdržati šest mjeseci zatvoreni u istom stanu, moraju obavljati razne izazove, a sve to kako bi na kraju osvojili 100.000 kuna.

Ovoga puta, bit će to možda i najteži zadatak do sada. Naime, postali su roditelji. U kutiji ih je dočekala lutka bebe koja se u potpunosti ponaša kao prava beba. Morat će je presvlačiti, mijenjati pelene, hraniti, stavljati na spavanje. 

- Ja ne vjerujem! Kada je upalimo, nema povratka. Baterija traje dva tjedna i toliko je dugo mala s nama - pročitao je Rene u uputama.

Iako mi je početak zapravo krenuo poprilično jednostavno te da beba nije zaplakala, ubrzo se to promijenilo. Beba je počela plakati, a tako su počele i prve brige za roditelje. Morali su se dogovoriti tko će joj promijeniti pelenu te tko će je probati umiriti.

 - Nemam snage više. Drži je ti. Ne znam što joj je! Sve smo napravili - rekla je Anđelka.

Rene je također bio na rubu, a prisjetio se kako je htio 'krenuti u proizvodnju' kada je HDZ nudio naknade za popravak nataliteta. Nakon nekog vremena, shvatili su da nisu namazali 'guzu nakon kakice'. No, i to je pošlo po krivu.

- To je mentol, mentolu! - frustrirana je bila Anđelka kada je shvatila da joj je Rene dodao kremu od mentola te da su njime namazali guzu. Naravno, Viktorija, kako su prozvali bebu, ponovno je počela plakati.

Vidno izmoreni, legli su svi troje u krevet i pokušali uspavati bebu. Anđelka joj je pjevala 'Ginem', a Rene je morao nastaviti s pjesmama Magazina.

- Ne mogu vjerovati da dijete spava samo kad mu pjevaš Magazin - rekao je Rene dok je pjevao 'Bižuteriju' i 'Kokolo'.

Pogledajte video:

VIDEO

Kako izgledaju Rene i Anđelka kao roditelji, saznajte u novoj epizodi. Eksperiment i svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na YouTube kanalu 24sata, Videoteci 24sata, našim Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode