Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Rep bend Kandžija i Gole žene su ambasadori naših fontana...

Dan Fontana po prvi put u Hrvatskoj obilježen je u Zagrebu gdje su Kandžija i Gole žene odradile profesionalno snimanje, a proširili su dobar glas o fontanama pod motom 'Dan Fontana - grad bez mana'

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
0 komentara

Poznati hrvatski rep bend Kandžija i Gole Žene, najpoznatiji predstavnici "istočne obale", jednoglasnom odlukom predstavništva ukupno 555 jedinica lokalne samouprave, i to 428 općina i 127 gradova u 21 jedinica područne samouprave, odabran je kao hrvatski ambasador prvog Dana Fontana.

Dan Fontana uspostavljen je još 20. svibnja davne 2005. godine u Rimu, kada su se ispred Fontane di Trevi samoslikom uslikale brojne poznate osobe iz talijanskog javnog života, od poznatih nogometaša i njihovih supruga dizajnerica, preko političara i njihovih supruga starleta do brojnih voditelja, modnih dizajnera i glazbenika.

POGLEDAJTE VIDEO:

S obzirom na uspješnost navedene kampanje, brojne druge države, pa tako i Hrvatska, odlučile su i same inicirati Dan Fontana u svojim zemljama. Da bi se sudjelovalo u svjetskom Danu Fontana, potrebno je na godišnjoj bazi u gradu predstavniku zemlje sagraditi barem 3 fontane i odabrati osobu iz javnog života koja je svojim radom najviše doprinijela promicanju kulture života na i oko fontana. Neosporno, to su prošle godine bili Kandžija i Gole žene koji svojim glazbenim radom koji dolazi do brojnih mladih slušatelja, ali i nerijetko i privatnim zalaganjem, proširili dobar glas o fontanama pod motom "Dan Fontana - grad bez mana".

Foto: Marko Prpic/PIXSELL Dan Fontana po prvi put u Hrvatskoj obilježen je u gradu Zagrebu gdje su Kandžija i Gole žene odradile profesionalno foto snimanje. Odabrane fotografije poslane su u svijet i zasigurno će biti fantastična promocija Zagreba i Hrvatske kao idealne turističke lokacije. Zanimljivost je i da je Dan Fontana zaslužan i za soundtrackove filmova kao što su "Divlji zapad", "Tri kralja" i "Ratovi zvijezda".

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message