Video

Komentari 9

Reper GIR: 'Neki kažu da sam najbolji na Balkanu, a drugi da sam užasan - istina je oboje...'

Reper GIR: 'Neki kažu da sam najbolji na Balkanu, a drugi da sam užasan - istina je oboje...'

Reper GIR novi je gost serijala 'Takeover' na YouTube kanalu 24sata. U novoj epizodi saznajte kako je ocijenio rime svojih kolega repera Jantara, Grše...

Neki kažu da sam najbolji reper na Balkanu, a neki kažu da sam užasan i jedan od najgorih. A istina je da je oboje istina. Mislim da trenutno nisam podcijenjen jer se solidno prati to što trenutno radim, rekao nam je reper GIR.

POGLEDAJTE VIDEO:

U novoj epizodi ocjenjivanja rima u serijalu 'Takeover' na YouTube kanalu 24sata, čitao je rime svojih kolega Klinca, Grše, Jantara...No, prije nego što je ocjenjivao rime svojih kolegama, odlučili smo saznati i ponešto o njemu. Otkrio nam je kako bi opisao svoj stil.

- Moj stil je čudan - bar ga ja tako vidim. Tekstualno volim naglo izletjet iz crnine ili ozbiljnosti u neki suptilni humor koji je vjerojatno samo meni jasan, a drugi ga percipiraju kao nastavak crnine ili ozbiljnosti. Tako da sam osuđen na to da me većina publike skoro uvijek krivo razumije - objasnio je GIR.

POSLUŠAJTE GIR-A U LIVE SESSIONU:

Dodao nam je kako nema nekih planova za svoju karijeru, već se ići svojim tokom. A tijekom ocjenjivanja rima, prvo što je ocjenjivao bile rime njegovog prijatelja i kolege Jantara.

- To je stvar 'Boombar'. Koju ocjenu dati? Dobre su mi prve četiri 'lajne', a ove poslije mi nije toliko dobro. Sveukupno, dat ću četvorku - komentirao je GIR.

Zatim je komentirao i Marchella, koji je također sudjelovao u Takeoveru i njemu je dao četvorku, a prepoznao je i stihove srpskog repera Klinca.

POGLEDAJTE VIDEO:

- To mi je dobra stvar u tom žanru. To mi je petica. Nije to nešto lošija glazba, samo je drugačija - komentirao je GIR o pjesmi 'Nova lova'.

Čije je još rime i kojom ocjenom ocijenio, saznajte na YouTube kanalu 24sata. Takeover i svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na YouTube kanalu 24sata, Videoteci 24sata, našim Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr.