Video

Komentari 12

'S Bitorajcem se nisam sukobio jer je za sukob potrebno dvoje'

'S Bitorajcem se nisam sukobio jer je za sukob potrebno dvoje'

Popularnog voditelja Franu Ridjana ove nedjelje po prvi puta ćemo gledati u ulozi voditelja Supertalenta. U naša 24 pitanja otkrio je kako se snašao u toj ulozi

S Igorom Mešinom je sjajno raditi, prihvatio me je sjajno i na tome sam mu jako zahvalan. Užitak je raditi s njim, rekao je novi voditelj Supertalenta Frano Ridjan u naša 24 pitanja, koja izlaze na YouTube kanalu 24sata.

POGLEDAJTE VIDEO:

Popularni radijski i televizijski voditelj Frano Ridjan godinama je bio zaštitno lice HRT-a, pa je sve iznenadio odlaskom na NOVU TV. U emisiji Supertalent će preuzeti voditeljsku palicu i zamijeniti glumca Renea Bitorajca, a medijske stupce je nedavno punila njihova navodna svađa, upravo zbog Supertalenta.

- Nije to bio nikakav sukob, za sukob je potrebno dvoje, to je bio nesporazum - objasnio je Ridjan.

Rođeni Vinkovčanin za radio kaže da je njegova prva ljubav, a da je televizija zgodna ljubavnica. Na televiziji ga najviše pamtimo po vođenju emisija 'Parlaonice' i 'Dobro jutro, Hrvatska', a poznato je i voditeljsko lice na raznim festivalima.

- S godinama sam se navikao na kritike, ali i dalje ih je ružno čuti - rekao je Ridjan i dodao kako i dalje ima tremu jer je to posao koji voli i do kojeg mu je stalo.

Putovanje koji si želi ostvariti je ono na Kubu, a idealan odmor mu je na nekom otoku, bez signala i samo s ljudima koje istinski voli. Ove godine se natjecao i u showu 'Zvijezde pjevaju', a sudjelovanje je u šali opisao kao najgore, najtraumatičnije i najteže iskustvo u karijeri.

- Ne volim baš pjevati i mislio sam da je to puno jednostavnije, ali upoznao sam sjajne ljude pa mi je bilo super - zaključio je voditelj.

Pogledajte 24 pitanja s Franom Ridjanom i zapratite YouTube kanal 24sata.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' IVANOM ŠARIĆEM: