'S Bitorajcem se nisam sukobio jer je za sukob potrebno dvoje' | 24sata
Obavijesti

Video

Komentari 12

'S Bitorajcem se nisam sukobio jer je za sukob potrebno dvoje'

'S Bitorajcem se nisam sukobio jer je za sukob potrebno dvoje'
2

Popularnog voditelja Franu Ridjana ove nedjelje po prvi puta ćemo gledati u ulozi voditelja Supertalenta. U naša 24 pitanja otkrio je kako se snašao u toj ulozi

VIDEO

S Igorom Mešinom je sjajno raditi, prihvatio me je sjajno i na tome sam mu jako zahvalan. Užitak je raditi s njim, rekao je novi voditelj Supertalenta Frano Ridjan u naša 24 pitanja, koja izlaze na YouTube kanalu 24sata.

POGLEDAJTE VIDEO:

Popularni radijski i televizijski voditelj Frano Ridjan godinama je bio zaštitno lice HRT-a, pa je sve iznenadio odlaskom na NOVU TV. U emisiji Supertalent će preuzeti voditeljsku palicu i zamijeniti glumca Renea Bitorajca, a medijske stupce je nedavno punila njihova navodna svađa, upravo zbog Supertalenta.

- Nije to bio nikakav sukob, za sukob je potrebno dvoje, to je bio nesporazum - objasnio je Ridjan.

Rođeni Vinkovčanin za radio kaže da je njegova prva ljubav, a da je televizija zgodna ljubavnica. Na televiziji ga najviše pamtimo po vođenju emisija 'Parlaonice' i 'Dobro jutro, Hrvatska', a poznato je i voditeljsko lice na raznim festivalima.

- S godinama sam se navikao na kritike, ali i dalje ih je ružno čuti - rekao je Ridjan i dodao kako i dalje ima tremu jer je to posao koji voli i do kojeg mu je stalo.

Putovanje koji si želi ostvariti je ono na Kubu, a idealan odmor mu je na nekom otoku, bez signala i samo s ljudima koje istinski voli. Ove godine se natjecao i u showu 'Zvijezde pjevaju', a sudjelovanje je u šali opisao kao najgore, najtraumatičnije i najteže iskustvo u karijeri.

- Ne volim baš pjevati i mislio sam da je to puno jednostavnije, ali upoznao sam sjajne ljude pa mi je bilo super - zaključio je voditelj.

Pogledajte 24 pitanja s Franom Ridjanom i zapratite YouTube kanal 24sata.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

10:33
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 12

VIDEO

Kako preživjeti prekid? 'Imate pravo da pametno patite'
ŠTO TE MUČI?

Kako preživjeti prekid? 'Imate pravo da pametno patite'

Sigurno ste se barem jednom nakon prekida veze osjećali kao da je vrijeme za vas stalo. No, klinička psihologinja Danijela Ostojić savjetuje vam kako da pametno 'patite'. Pogledajte video i na TikToku 24sata

Prema dijelovima lica i prstiju odredite veličinu vagine ili penisa potencijalnog partnera
LAKŠE DO ZADOVOLJSTVA

Prema dijelovima lica i prstiju odredite veličinu vagine ili penisa potencijalnog partnera

Drevna mudrost priznaje da nije baš sve u dužini i debljini, već postoje tehnike i položaji u seksualnom činu zahvaljujući kojima uz puno vježbanja i prilagodbe jedno drugom možemo nadoknaditi nedostatke
Studentica Ira ima dijabetes, a alergična je na inzulin! Uporni tata smislio moguće rješenje
VIDEO: RIJETKOST U HRVATSKOJ

Studentica Ira ima dijabetes, a alergična je na inzulin! Uporni tata smislio moguće rješenje

Nakon primjene inzulina, Ira Mareković dobila je bolne kvrge koje su joj smetale i u kretanju. Roditelji su našli rješenje: inhalacijski inzulin. Doza stoji 1100 eura