Video

Komentari 1

Samo na JoomBoosu: Večeras legendarni ZKM-ov 'Alan Ford'

Samo na JoomBoosu: Večeras legendarni ZKM-ov 'Alan Ford'

Suradnja ZKM-a i JoomBoosa u sklopu kampanje #zajedno24sata se nastavlja. Danas u 20:00 sati na JoomBoos YouTube kanalu pratite predstavu o legendarnom 'Alanu Fordu'

Nakon dvije dječje predstave, danas na JoomBoos YouTube kanalu u 20:00 sati možete pogledati ZKM-ov hit koji je i za nešto 'stariju publiku'. Predstava o zgodama legendarnog 'Alana Forda' sljedeća je na repertoaru, a najviše će razveseliti sve roditelje i one koji su odrastali uz Alan Ford stripove.

POGLEDAJTE PREMIJERU:

Predstava Alan Ford postavlja tezu da, tako dugo dok je novac kanonska vrijednost sistema, i siromašni i bogati zapravo robuju istom bogu, jednako su smiješni i jednako vrijedni prezira, kažu iz ZKM-a. 

Centralni su likovi ove priče Alan Ford i Bob Rock, tajni agenti čuvene grupe TNT, koji, čekajući plaću koja nikako ne stiže, iz dana u dan riskiraju vlastiti život radi ostvarivanja tuđeg profita. U situacijama u koje ih se stavlja oni su izloženi pogibelji, potpuno nespremni i bez istinske svijesti što treba napraviti i što će se sljedeće dogoditi. Njihov je temeljni pokretač za posao glad i neimaština, a nada iznenadni okret sudbine. 

Poznata imena u predstavi

Autori ove hit predstave su Dario Harjaček, Katarina Pejović te mnoga druga poznata kazališna imena, a od glumačkih lica u predstavi se pojavljuju Filip Nola kao Alan Ford, Jasmin Telalović kao Bob Rock, Doris Šarić Kukuljica kao Broj Jedan, Milivoj Beader kao Superhik te ostali ZKM-ovi talenti.

Akcija #zajedno24sata

Ova suradnja najpopularnijeg medija za mlade, JoomBoosa, i najpopularnijeg kazališta za mlađu publiku, ZKM-a, nastala je unutar akcije #zajedno24sata te ćete, uz ovu predstavu, narednih tjedana na JoomBoos YouTubeu moći pratiti streamove raznih dječjih i hit predstava za mlade. Među njima su i 'Alisa u Zemlji čudesa', 'Petar Pan', 'Kako je nastao Petar Pan' te mnoge druge. Pratite JoomBoos YouTube ponedjeljkom i srijedom i barem si nekako olakšajte dane provedene kod kuće, u izolaciji.

Predstavu 'Alan Ford' gledajte danas u 20:00 sati na JoomBoos YouTube kanalu.

 

Predstave na YouTube kanalu nisu namijenjene komercijalnoj upotrebi, emitirat ćemo ih u edukacijske, humanitarne ali i zdravstvene svrhe u suradnji sa Zagrebačkim kazalištem mladih. Naime, svaka izolacija koja podrazumijeva drastično reduciranje socijalnih kontakata može imati negativan utjecaj i na naše na psihičko zdravlje, a umjetnost u takvim situacijama omogućuje ljudima da se s mnogo manje stresa prilagode izvanrednoj situaciji u kojoj su se našli oni i njihove obitelji.