Video

Komentari 4

Šebalj zapeo u snijegu: Mogu li ja voziti u filmu 'Južni vetar'?

Šebalj zapeo u snijegu: Mogu li ja voziti u filmu 'Južni vetar'?

Nova gošća serijala Zvijezde vrište je Anastasia Everall, glumica koja je postala popularna nakon uloge u filmskom hitu 'Južni vetar'. Pogledajte kako se snašla u driftu na snijegu...

Moja mama je iz Rusije, tata iz Ukrajine, a moje prezime je engleskom jer sam ga ja dala promijeniti, rekla je na početku nove epizode serijala Zvijezde vrište Anastasia Everall, glumica koja je postala popularna nakon uloge u filmskom hitu 'Južni vetar'.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ljudi moji, pred vama stoji buduća filmska diva! Baću kojeg smo imali, to je ništa. Ovo je prava zvijezda Južnog vetra -  prokomentirao je Juraj prije nego su sjeli u automobil i krenuli driftati. No, to nije krenulo onako kako su planirali. Zapeli su u velikom snijegu koji je u tom trenutku prekrio trkaću stazu.

- Trebali su mladu djevojku za novu sezonu, javila sam se na kasting i tako sam završila na setu 'Južnog vetra' - objasnila je ukratko Anastasia koja je nakon toga ispričala i koji automobil vozi privatno, a to je Lexus.

- Znaš li ti da je to jedan od automobila koji se jako teško kvari, izrazito su kvalitetni - ukratko je objasnio Jura. Uslijedila je priča o Labuđem jezeru, a kakvu je 'vratolomiju' Anastasia izvela na kraju epizode, pogledajte u videu na YouTube kanalu 24sata!