Video

Komentari 7

Sedmi dan na oceanu: 'Bližimo se kraju putovanja, ali ono što nas sada čeka je ludnica...'

Sedmi dan na oceanu: 'Bližimo se kraju putovanja, ali ono što nas sada čeka je ludnica...'

Ulazimo u osmi dan avanture života, a u noći je bilo jako 'zabavno'. Calliste i Ivica su morali skidati spinaker usred noći, a u takvim uvjetima je jako teško bilo što raditi na brodu...

Dobro mi kopamo to more, rekao je Saša Drobac kad se u rano jutro probudio, a njegovi suputnici Ivica Kostelić i Calliste Antoine su skupljali energiju i odmarali u krevetu.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Danas nemamo previše vremena za doručak, moramo očistiti kobilicu. Vjerojatno ima puno trave - naglasio je Ivica Kostelić koji već sedam dana provodi na Atlanskom oceanu. Cilj je jasan, moraju kroz četiri do pet dana doći za Azore i tako ispuniti svoja očekivanja.

- Počinje lagano rock'n'roll. Sada treba jako paziti na brod. Postoji jedna morska poslovica koja je meni jako draga. Što kaže brod svom mornaru: 'Ti mene čuvaj od kopna, ja ću tebe od mora' - rekao je Ivica dok su sve više napredovali prema Europi. Sada se nalaze na otprilike sredini oceana.

- Evo upravo se javljam svojima doma. Upravo mi je žena opisala što klinci rade. To najviše volim. Prvih nekoliko dana je izrazito teško. Nekad stvarno mislim da bi se trebao vratiti na obalu i prestati s ovim. Ali, uvijek me nešto vuče - objasnio je naš najbolji skijaš i avanturist.

Ulazimo u osmi dan avanture života, a u noći je bilo jako 'zabavno'. Calliste i Ivica su morali skidati spinaker usred noći, a u takvim uvjetima je jako teško bilo što raditi na brodu. 

- Nisam nikada ovako nešto iskusio. Mogu reći da je je**no. Kakav adrenalin! - rekao je snimatelj i fotograf Saša Drobac. 

- Još 840 milja, a sada se nalazimo na dijelu mora gdje je dubina od oko pet kilometara, ludnica - zaključili su dečki koje u osmom danu nije mazilo vrijeme i uvjeti. A nastavak putovanja pratite već sljedeći ponedjeljak. Kupi 24sata PLUS+ i gledaj najbolji ekskluzivan sadržaj.