Obavijesti

Video

Komentari 11

Slavna tiktokerica postavlja viralne trendove, a sad je u žiriju popularnog talent showa

Slavna tiktokerica postavlja viralne trendove, a sad je u žiriju popularnog talent showa

Sa svojom milijunskom publikom, TikTokerica Barbi Afrika jedna je od najpopularnijih na Balkanu, a svaki njen video u samo nekoliko sati postaje viralan. To može zahvaliti i svojoj kreativnosti u snimanju, ali i svojoj zanosnoj vanjštini koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim

VIDEO

Regionalna TikTok zvijezda Barbara Milenković (20), poznatija kao Barbi Afrika, jedna je od najpraćenijih TikTokerica na Balkanu. Njene skečeve, plesne pokrete, rekreacije viralnih TikTok trendova te zabavne svakodnevne situacije na TikToku prati 3 i pol milijuna pratitelja, a ta brojka samo raste.

- Ponekad za TikTok snimam cijeli dan pa uopće ne primijetim, skužim tek navečer da je već kasno, a ja sam cijelo vrijeme snimala i plesala. Kad su tu obaveze, onda snimim što više videa u kraćem roku, a sve koreografije koje radim mi dolaze spontano - kaže Barbi čiji TikTok videi postaju viralni u samo nekoliko sati.

@barbiafrika Afrika na kvadrat🥵Pravite duete, mozda vas iznenadimo uskoro🥰#fyp #barbiafrika #sandraafrika ♬ original sound - barbiafrika

Nedavno je snimila koreografiju na pjesmu Kije Kockar koja je u tri dana skupila pola milijuna pregleda, a stotine fanova je na taj video snimilo duet. - Zato znam da se isplati to što radim - dodaje.

Osim što snima s poznatim regionalnim reality zvijezdama i pjevačicama, kao što je Sandra Afrika, Barbi se ne libi snimiti i videa koja uključuju snimanje u shopping centru, na ulici, a za dobar video joj čak nije teško niti baciti se u bazen. 

No, osim na TikToku, Barbi ima vojsku od gotovo 340 tisuća pratitelja i na Instagramu gdje prikuplja tisuće lajkova i desetke tisuća pregleda na svojim atraktivnim fotografijama i videima. Ovakve brojke niti ne čude s obzirom na to da se Barbarinog Instagram feeda ne bi posramile niti najveće svjetske zvijezde.

Svaku njenu fotografiju komentira na tisuće fanova, no ipak su najpopularnije one na kojima je Barbi u kupaćem kostimu ili pripijenoj haljini koja ističe sve njene atribute. "Najljepša", "Barbi, ti mi uljepšavaš svaki dan", "Savršena si", "Goriš", samo su neki od komentara oduševljenih pratitelja. 

Također, zavidno atraktivni su i glazbeni spotovi za njene pjesme 'Čarolija', 'Vozi', 'Kriza' i 'Paranoja' koje su dosegle milijunske preglede, ali i oduševljenje njenih pratitelja podigle na viši nivo. 

Svaki od ovih spotova snimljen je na najvišoj produkcijskoj razini, a Barbarini outfiti, kojih u svakom spotu izmjenjuje nekoliko, ali i plesni pokreti, apsolutno nikoga ne mogu ostaviti ravnodušnim. Taj trud prepoznaju i njeni obožavatelji koji joj to redovito govore u komentarima. 

"Svak čast! Možemo samo zamisliti koliko je ovdje uloženo rada i truda", "Ovo je stvarno čarolija", "Spot i pjesma su apsolutno prelijepi", poručuju joj vjerni fanovi. 

Svi koji prate Barbi, ali i oni koji će ju tek početi pratiti, niti ovaj put neće ostati razočarani jer 31. ožujka na JoomBoos YouTube kanal stiže još jedan hit kojeg je snimila u suradnji s JoomBoosom i koji će, kako sama najavljuje, biti prava bomba.

BARBI AFRIKA I JOOMBOOS VAM DONOSE GLAZBENI SPEKTAKL 31.3. Stay tuned!

POGLEDAJTE JOŠ JEDAN JOOMBOOSOV ZABAVNI SERIJAL:

VIDEO

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Savjeti uspješne poduzetnice Manuele Šole: ‘Prepreka će biti, ali tu smo da ih preskočimo’
KVAKA24

Savjeti uspješne poduzetnice Manuele Šole: ‘Prepreka će biti, ali tu smo da ih preskočimo’

Manuela Šola je uspješna poduzetnica. Predsjednica je Nadzornog odbora Hrvatske udruge poslodavaca, Dopredsjednica Udruge malih i srednjih poduzetnika u Hrvatskoj udruzi poslodavaca te vlasnica i direktorica poduzeća Komunikacijski laboratorij. Ispričala nam je savjete za sve koji kreću u poduzetništvo

Rimski će nastupiti u Areni Zagreb: 'Za par stotina eura svatko može napraviti studio'
24 PITANJA

Rimski će nastupiti u Areni Zagreb: 'Za par stotina eura svatko može napraviti studio'

Rimski nam je odgovorio na 24 pitanja. Otkrio nam je koji su prvi izvođači koje je slušao u mladosti, birao je između Grše i Hiljsona te otkrio zašto misli da je scena postala dostupna svima
Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude
VELIKI INTERVJU

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude

Od početka simptoma pa do dijagnoze prolazi previše vremena, tražimo uvođenje novih pretraga koje mogu spasiti živote, kaže akademik Miličić