Obavijesti

Video

Komentari 131

Šok kod Kutine: Mladić se pet sati vozio u podnožju autobusa

Mladić je bio jako mršav, lice mu je bilo potpuno crno. Bio je vidno šokiran i dezorijentiran, rekao je Anđelko Nežić (29), opisujući mladića koji se u utorak primio za podnožje autobusa i tako htio doputovati iz Brograda do Zagreba.

VIDEO

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:03

Kako je ispričao Anđelko koji je bio u istom autobusu, autoprijevoznika Čazmatrans, putnici su nakon izlaska na autocestu u blizini Kutine začuli neobično lupanje u podnožju autobusa.

- Prvo je to bilo periodično lupanje, u rijetkim momentima. Mi putnici pogledavali smo se međusobno, misleći da torbe lupaju ili da je kamenčić potpao pod autobus - kaže Anđelko. No, lupanje je postajalo sve glasnije i učestalije, a putnici su navodno začuli i glas koji je mrmljao na engleskom. Vozač je potom zaustavio bus. Kada su stali, mladić je samoinicijatvno ispuzao ispod autobusa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Bio je doslovno van sebe, u potpunom šoku. Teturao je uokolo. Lice mu je bilo potpuno crno i čađavo - ispričao je Anđelko koji je mladić odmah pitao je li gladan, žedan i treba li mu šta. S obzirom da se autobus zaustavio u blizini jedne benzinske crpke, neki putnici pohrlili su dječaku kupiti hranu i vodu.

- Ali, on nije ništa htio. Promrmljao je par riječi na izrazito slabom engleskom - kaže Anđelko. Mladić nije znao niti riječ hrvatskog.

Vozač automobila brzo je otrčao na benzinsku crpku i pozvao policiju.

- Nas ostale putnike poslali su dalje na put za Zagreb, a mladića su zadržali. Pretpostavljam da ga je policija kasnije odvela - zaključio je Anđelko. Direktor Čazmatransa, Dragan Marinović istaknuo je da ovo nije prvi takav slučaj.

- Valjda ih je netko instruirao kako to izvesti - rekao je Marinović. Iz policije su nam potvrdili da ga je pokupila patrola iz Ivanić-Grada.

 

U video vijestima pogledajte još:
Ministar Ćorić najavio da komunalije neće poskupljivati u 2017. godini

Snježana Mehun zimovala u Kongu s gorilama

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 131
VIDEO

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''
24 PITANJA

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''

Voditeljica i model Danijela Dimitrovska odgovorila je na naša 24 pitanja i otkrila kada je imala najdeblju fazu te razne savjete za zdravu kožu, ali i ispričala kakvo je stanje na ljubavnom planu...

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković