Spektakl na nebu: Helikopteri i avioni izvode vratolomije u spomen na legendarnog Rudija | 24sata
Obavijesti

Video

Komentari 6

Spektakl na nebu: Helikopteri i avioni izvode vratolomije u spomen na legendarnog Rudija

Spektakl na nebu: Helikopteri i avioni izvode vratolomije u spomen na legendarnog Rudija

24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJA vam donosi prijenos uživo aerospektakla u Gornjoj Stubici, koji se pod nazivom 'Susreti za Rudija' u čast Rudolfa Perešina organizira već 24. put. Pratite aeromiting uživo!

VIDEO

Na prekrasnoj lokaciji u zelenoj okolici Dvorca Oršić u Gornjoj Stubici, 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJA prati spektakl letenja američkog F-16, krila oluje, helikoptera, MIG-ova 21 i drugih.

Bogat letački program na '24. Susretima za Rudija' u Gornjoj Stubici održan je u spomen na legendarnog pilota Hrvatskog ratnog zrakoplovstva - Rudolfa Perešina 'Rudija', koji je život izgubio tijekom Domovinskog rata u operaciji 'Bljesak'. Leteći MIG-om 21 JNA prebjegao je u Austriju jer se nije želio boriti protiv hrvatske vojske. Tada je izrekao poznatu rečenicu: 

- Ja sam Hrvat, ne mogu i neću pucati na svoj narod!, čime je privukao pozornost svjetske javnosti na stradanja u Hrvatskoj. 

PRATITE UŽIVO LETAČKI SPEKTAKL:

Svake godine u Gornjoj Stubici u čast Rudolfu Perešinu održavaju se susreti bogati sportskim i zabavnim sadržajem. Na desetine tisuća posjetitelja iz cijele Hrvatske u zadnjih godina vidjelo je slijetanja helikoptera, skokove padobranaca, a najveća atrakcija svakako su preleti MIG-ova.

24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJA uz serijale poput 'Zvijezde vrište', čija je nova sezona nedavno započela, '24 pitanja', putopisnog serijala 'Put pod noge' i mnogih drugih, na svom YouTube kanalu donosi vam i najzanimljivija live javljanja.

Nedavno spajanje Pelješkog mosta na YouTube kanalu 24sata pogledalo je više od 130.000 ljudi, a cijeli prijenos trajao je gotovo pet sati. 

Uz YouTube kanal 24sata, svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU možete pratiti i na Videoteci 24sata. YouTube kanali 24sata, JoomBoos i miss7 zajedno broje preko 1,1 milijun pretplatnika i zato smo na jednom mjestu odlučili objediniti sav sadržaj u full HD rezoluciji. U Videoteci možete pogledati sve serijale koje smo proizveli od prvog dana naše originalne video produkcije. Videoteka je organizirana po serijalima i omogućuje gledateljima jednostavno praćenje nastavaka iz epizode u epizodu! Naša najveća prednost je da smo na tržištu jedina videoteka s isključivo domaćim tailor made sadržajem za unreachablese - dosada smo ih snimili gotovo 50! U Videoteci pratite najnovije hit serijale iz 24sata Oriđiđi produkcije – Rene i Mila u serijalu EksperimentKerekeš u Kerekesh showu, poznata lica iz prve sezone Teinih dnevnika pojavit će se u drugoj sezoni istoimene serije, donosimo i novi Armagedon za sve ljubitelje borilačkih sportova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 6

VIDEO

Kako preživjeti prekid? 'Imate pravo da pametno patite'
ŠTO TE MUČI?

Kako preživjeti prekid? 'Imate pravo da pametno patite'

Sigurno ste se barem jednom nakon prekida veze osjećali kao da je vrijeme za vas stalo. No, klinička psihologinja Danijela Ostojić savjetuje vam kako da pametno 'patite'. Pogledajte video i na TikToku 24sata

Prema dijelovima lica i prstiju odredite veličinu vagine ili penisa potencijalnog partnera
LAKŠE DO ZADOVOLJSTVA

Prema dijelovima lica i prstiju odredite veličinu vagine ili penisa potencijalnog partnera

Drevna mudrost priznaje da nije baš sve u dužini i debljini, već postoje tehnike i položaji u seksualnom činu zahvaljujući kojima uz puno vježbanja i prilagodbe jedno drugom možemo nadoknaditi nedostatke
Studentica Ira ima dijabetes, a alergična je na inzulin! Uporni tata smislio moguće rješenje
VIDEO: RIJETKOST U HRVATSKOJ

Studentica Ira ima dijabetes, a alergična je na inzulin! Uporni tata smislio moguće rješenje

Nakon primjene inzulina, Ira Mareković dobila je bolne kvrge koje su joj smetale i u kretanju. Roditelji su našli rješenje: inhalacijski inzulin. Doza stoji 1100 eura