Video

Komentari 6

Spektakl na nebu: Helikopteri i avioni izvode vratolomije u spomen na legendarnog Rudija

Spektakl na nebu: Helikopteri i avioni izvode vratolomije u spomen na legendarnog Rudija

24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJA vam donosi prijenos uživo aerospektakla u Gornjoj Stubici, koji se pod nazivom 'Susreti za Rudija' u čast Rudolfa Perešina organizira već 24. put. Pratite aeromiting uživo!

Na prekrasnoj lokaciji u zelenoj okolici Dvorca Oršić u Gornjoj Stubici, 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJA prati spektakl letenja američkog F-16, krila oluje, helikoptera, MIG-ova 21 i drugih.

Bogat letački program na '24. Susretima za Rudija' u Gornjoj Stubici održan je u spomen na legendarnog pilota Hrvatskog ratnog zrakoplovstva - Rudolfa Perešina 'Rudija', koji je život izgubio tijekom Domovinskog rata u operaciji 'Bljesak'. Leteći MIG-om 21 JNA prebjegao je u Austriju jer se nije želio boriti protiv hrvatske vojske. Tada je izrekao poznatu rečenicu: 

- Ja sam Hrvat, ne mogu i neću pucati na svoj narod!, čime je privukao pozornost svjetske javnosti na stradanja u Hrvatskoj. 

PRATITE UŽIVO LETAČKI SPEKTAKL:

Svake godine u Gornjoj Stubici u čast Rudolfu Perešinu održavaju se susreti bogati sportskim i zabavnim sadržajem. Na desetine tisuća posjetitelja iz cijele Hrvatske u zadnjih godina vidjelo je slijetanja helikoptera, skokove padobranaca, a najveća atrakcija svakako su preleti MIG-ova.

24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJA uz serijale poput 'Zvijezde vrište', čija je nova sezona nedavno započela, '24 pitanja', putopisnog serijala 'Put pod noge' i mnogih drugih, na svom YouTube kanalu donosi vam i najzanimljivija live javljanja.

Nedavno spajanje Pelješkog mosta na YouTube kanalu 24sata pogledalo je više od 130.000 ljudi, a cijeli prijenos trajao je gotovo pet sati. 

Uz YouTube kanal 24sata, svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU možete pratiti i na Videoteci 24sata. YouTube kanali 24sata, JoomBoos i miss7 zajedno broje preko 1,1 milijun pretplatnika i zato smo na jednom mjestu odlučili objediniti sav sadržaj u full HD rezoluciji. U Videoteci možete pogledati sve serijale koje smo proizveli od prvog dana naše originalne video produkcije. Videoteka je organizirana po serijalima i omogućuje gledateljima jednostavno praćenje nastavaka iz epizode u epizodu! Naša najveća prednost je da smo na tržištu jedina videoteka s isključivo domaćim tailor made sadržajem za unreachablese - dosada smo ih snimili gotovo 50! U Videoteci pratite najnovije hit serijale iz 24sata Oriđiđi produkcije – Rene i Mila u serijalu EksperimentKerekeš u Kerekesh showu, poznata lica iz prve sezone Teinih dnevnika pojavit će se u drugoj sezoni istoimene serije, donosimo i novi Armagedon za sve ljubitelje borilačkih sportova.