Obavijesti

Video

Komentari 8

Šprajc se pretvorio u 'Kuma': Vrijeme vam istječe! Dat ću vam ponudu koju ne možete odbiti

Šprajc se pretvorio u 'Kuma': Vrijeme vam istječe! Dat ću vam ponudu koju ne možete odbiti

RTL-ove zvijezde na jedan dan postale su ikone pop kulture. Zoran Šprajc je preuzeo ulogu 'Kuma', a Damira Gregoret postala je detektivka...

VIDEO

Vrijeme vam istječe! Dat ću vam ponudu koju ne možete odbiti. Nagrada od 50.000 eura, rekao je Zoran Šprajc u videu u kojem je rekreirao ulogu iz kultnog filma 'Kum'. U sklopu kampanje za novi glazbeni megaspektakl koji uskoro kreće na RTL-u - 'Superstar', snimili su videa i postali ikone iz popularne kulture.

POGLEDAJTE VIDEO:

A kako je to na jedan dan postati pravi ‘Superstar’ iskusila su i RTL-ova lica koja su se za potrebe ‘Superstar’ kampanje na društvenim mrežama pretvorila u neke od najprepoznatljivijih ikona popularne kulture te su, svatko u svom stilu, rekreirali prepoznatljive scene i pozvali sve zainteresirane da se prijave i okušaju svoju sreću u showu.

Osim Zorana Šprajca koji je preuzeo ulogu iz filma 'Kum', novinarka Damira Gregoret postala je lukava detektivka koja ima samo jedan cilj – otkriti iduću glazbenu zvijezdu.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Svidjela mi se i ideja i odličan, kreativan tim koji je to radio. Baš sam razmišljala kako i u novinarstvu često trebaju detektivske metode - rekla je Damira i dodala da za nju originalnost, karizma i odvažnost glavne karakteristike 'Superstara'.

Ana Brdarić Boljat nakratko je postala glavni lik iz filma genijalnog Wesa Andersona te za buduće natjecatelje pripremila mikrofone i kamere.

- S glumom sam ‘koketirala’ cijelo odrastanje, pa mi nije bio problem uskočiti u te cipele - ističe Ana Brdarić Boljat te naglašava, 'Superstar je sjajan prilika za mlade ljude da ostvare svoje snove. Tko to ne bi podržao?'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Svoju ulogu dobili su i najpoznatiji televizijski treneri - Edo Mehmedović i Maja Ćustić. Trener iz 'Života na vagi' uplovio je u brzu i dinamičnu scenu, tipičnu za redatelja Edgara Wrighta, dok se njegova kolegica, Maja, vratila u šarene 80-e i na kratkom satu aerobika izazvala one najhrabrije da puste svoj glas.

POGLEDAJTE VIDEO:

Svi ističu da su se sjajno zabavili na snimanju ove kampanje za glazbeni megaspektakl 'Superstar'. Novi show koji će se emitirati na RTL-u krenuo je u potragu za mladim talentima koji maštaju o životnom preokretu, trenutku kada će svoju fotografiju ugledati na velikom plakatu dok njihov novi hit obara ljestvice najslušanijih pjesama.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

Prijave za hrvatsku inačicu pod nazivom ‘Superstar’ otvorene su do 30.04! Franšiza originalnog naziva’ Idols’ jedan je od najuspješnijih formata u povijesti televizije i producirana je u čak 56 zemalja, a svjetske megazvijezde poput Kelly ClarksonJennifer Hudson ili Adama Lamberta svijet je upoznao upravo u ovom spektaklu.

NE ČEKAJ, PRIJAVI SE NA SUPERSTAR!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode