Video

Komentari 6

Srednjoškolke se 'šamarale' na satu dramske, profesorica ih pohvalila: 'Tako se to radi!'

Srednjoškolke se 'šamarale' na satu dramske, profesorica ih pohvalila: 'Tako se to radi!'

Na JoomBoos YouTube kanalu upravo je izašla četvrta epizoda nagrađivane JoomBoosove serije 'Teini dnevnici', a ovoga puta na setu je izbila i žestoka svađa koju je budno pratilo oko profesorice Petre Kurtele

Nakon nedavne svađe s novom profesoricom hrvatskog jezika, Leilom, koju igra poznata domaća glumica Petra Kurtela, Tea je prisiljena otići kod nje na prvi sat dramske grupe. Valjda misleći da će joj se time uspjeti umiliti. Na prvom dramskom satu Leila tjera Teu i njezinu najveću školsku neprijateljicu, Ivonu, da odglume svađu, a sve eskalira i lažnim šamaranjem između njih dvije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Leila je ponosna na njihove glumačke sposobnosti pa potiče svaku lažni šamar koji su jedna drugoj odlučile podariti. A curama je na setu bilo zabavno snimati i ovakve žestoke, ali i sve ostale scene i baš su se Ivona i Tea posebno zbližile. Odnosno Pia i Mia, glumice koje ih u seriji glume.

- S Piom sam se baš jako zbližila, što je zapravo i logično, jer smo ove godine i u ovoj sezoni baš provele mnogo zajedničkog vremena pred kamerama. Imale smo mnogo zajedničkih scena. A kako smo provodile mnogo vremena skupa ispred kamere, puno smo se družile i iza nje. Naravno, i ostatak ekipe iz produkcije mi je postao blizak s obzirom da smo svi provodili jutra i večeri zajedno na setu. Bila je to jedna super zabavna, homogena ekipa za snimanje, ali i ludovanje – priznala nam je glumica Mie Leonie, koja u seriji igra negativku Ivonu.

- Iako su u prvoj sezoni bile uglavnom u lošim odnosima, Ivona i Tea u novoj se sezoni zbližavaju kako bi se zajedno borile protiv terora nove profesorice Leile. Ali iako stvari u seriji brzo eskaliraju – u čudnom i bizarnom smjeru, na setu je ekipa uvijek bila super nasmijana i svi su se dobro zabavljali snimajući. Kad smo je pitali tko je bio najveći zabavljač ondje, nije mogla nikoga posebno izdvojiti. Okej, osim možda redatelja i scenarista Igora Barberića.

- Svi su imali baš zlatne momente na setu, kao kolektiv su svi jako nadareni i šaljivi, ali Igor je baš izuzetno i kvalitetno duhovit. Iz njega su, s vremena na vrijeme, izlazili svi likovi iz serije i to je bilo baš urnebesno, svi smo mu se dobro nasmijali – govori Mia.

Ta zanimljiva i kvalitetna energija savršeno se vidi u baš svakoj sceni nove sezone, a kako izgleda prva 'svađa' Ivone i Teje, kako je Tea reagirala kad je na putu kući susrela odbjeglog profesora Buljubašića i što ju je ipak u novoj epizodi uspjelo razveseliti, pogledajte u četvrtoj epizodi nove sezone na JoomBoos YouTube kanalu. Nove epizode pratite svakog četvrtka na JoomBoosu.

POGLEDAJTE VIDEO: