Obavijesti

Video

Komentari 101

Strava: Samohrani otac dvojicu mladića i sebe odvezao u smrt

U strašnom sudaru blizu Vukovara vozač Citroena je prešao u suprotnu traku zbog gubitka kontrole i zabio se u izravno u tegljač. Poginuo je on i dvojica mladića, koje je slučajno povezao...

VIDEO

Vozač Citroëna C3 Ivica Pelivan (43) iz Nuštra te putnici iz auta, Željko Nićin (19) iz Bršadina i Toni Fišer (22) iz Vukovara, poginuli su u izravnom sudaru s tegljačem u nedjelju oko 22 sata na izlazu iz sela Bršadin. 

Nićin i Fišer, dva vrlo dobra prijatelja, koji su učili za kuhare, te večeri, malo prije 22 sata, odlučili su stopirati kako bi iz Vinkovaca, gdje su se družili s prijateljima u kafiću, pošli kući.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Pokretanje videa...

01:48


- Toni je došao k nama u Bršadin. Bio je s mojim bratom kod nas doma. Onda su odlučili malo otići do Vinkovaca. Dalje ništa ne znamo - kratko nam je, ledena lica, rekao brat poginulog Nićina nakon što je došao vidjeti mjesto nesreće.

Tupo je gledao u smrskani automobil. Nićinovi žive samo 300-tinjak metara dalje od mjesta nesreće.Željko i Toni bili su prijatelji iz Srednje strukovne škole Vukovar. Zajedno su učili za kuhare.  Bili su dobri dečki i često su se družili.

Imali su tu nesreću da im na cesti, na podignuti palac, stane Ivica Pelivan (43) iz Nuštra, vlasnik i vozač Citroëna. Pristao ih je odvesti do Bršadina i učiniti im uslugu, iako to njemu nije bilo usput.

Neslužbeno se doznaje da je vozač Citroëna imao alkohola u krvi te da je poprilično brzo vozio kad se sudario s nailazećim kamionom. I on je na mjestu poginuo u sudaru. Iza Pelivana je ostalo četvero djece, o kojima je sam skrbio jer ga je supruga napustila.

Prema zasad poznatim informacijama, Citroën C3 vinkovačkih registracijskih oznaka jurio je cestom i iz još neutvrđenog razloga otklizao, prvo na blato pored ceste, a potom naglo lijevo, izravno u nailazeći kamion, kojime je upravljao vozač iz Srbije. U strahovitom sudaru automobil se zarotirao na cesti i završio u kanalu.

Iz posve smrskanog automobila izletjela su tijela dva suputnika i vozača, koje su potom policajci tražili uz svjetiljke po mračnim njivama. Svuda uokolo bili su razbacani dijelovi razbijenog automobila. Kamion je ostao stajati na cesti, razbijen mu je prednji dio. Svi stravični detalji teške nesreće vidjeli su se tek ujutro kad je policija započela očevid.

Vozač tegljača lakše je ozlijeđen i jedini je očevidac ove strašne prometne nesreće, pa su ga i ispitali u Državnom odvjetništvu u Vukovaru nakon što je dežurna zamjenica županijskog državnog odvjetnika, u suradnji s policijskim službenicima nadležne policijske postaje, obavila očevid nesreće. Tužiteljstvo je naredilo obdukciju tijela poginulih. Nakon toga Općinsko državno odvjetništvo u Vukovaru, objavilo je tužiteljstvo na svojoj internetskoj stranici, odlučit će o daljnjem postupanju.

Iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske priopćili su kako u protekla dva mjeseca imaju pet poginulih u teškim prometnim nesrećama te da je to povećanje od oko 150 posto u odnosu na prva dva mjeseca protekle godine, te su najavili kako će zbog toga povećati kontrole prometa na županijskim cestama.

U video vijestima pogledajte i:

- Strava kod Vukovara: Prijatelji (19 i 22) poginuli 300 m od kuće

Pokretanje videa...

00:18

 - Dobili otkaz, a onda tražili bonuse

Pokretanje videa...

00:15

 - Istraga o putnim nalozima ide dalje, krivotvorili su ih i u drugim vladama

Pokretanje videa...

00:09

 - Pokušaj ubojstva u Karlovcu

Pokretanje videa...

00:10

 - Eksplodirale plinske boce i raznijeli su bankomat

Pokretanje videa...

00:12

 - Muzafer Ejupi najbolji je strijelac HNL-a i uskoro profesor kineziologije

Pokretanje videa...

00:12

 - Ista sudbina dvije natjecateljice iz showa "Nikad nije kasno"

Pokretanje videa...

00:12
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 101
VIDEO

Šebalj: 'Prvi napravi sigurnosni koridor'; Vatrogasac: 'Velika greška je raditi nagla kočenja...'
TKO JE KRIV?

Šebalj: 'Prvi napravi sigurnosni koridor'; Vatrogasac: 'Velika greška je raditi nagla kočenja...'

Nova epizoda, novi gost u studiju Tko je kriv? Vatrogasac nam je objasnio situacije u kojima se nalaze kao vozači vozila s prednošću prolaska. Pogledajte i detalje u kojima se nisu slagali s Jurom Šebaljem...

Nova epizoda zabavnog serijala 'Kulturneja': Ovo su najčudniji stereotipi o Talijanima?!
POGLEDAJTE VIDEO

Nova epizoda zabavnog serijala 'Kulturneja': Ovo su najčudniji stereotipi o Talijanima?!

Na JoomBoos YouTube kanalu izašla je nova epizoda zabavnog serijala 'Kulturneja'. Influenceri Alen Žigić i Petra Dimić u novoj su epizodi otkrili najčudnije stereotipe o Talijanima i saznali - jesu li točni?!
Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti