Video

Komentari 0

Superstar te čeka: Prijavi se na hit glazbeni show, osvoji 50000 eura i postani pjevačka zvijezda

Superstar te čeka: Prijavi se na hit glazbeni show, osvoji 50000 eura i postani pjevačka zvijezda

Superstar Croatia novi je hit glazbeni show koji traži novu pjevačku zvijezdu, a ako misliš da imaš ono nešto, znaš odlično pjevati, ali želiš izaći iz tuša i preseliti svoj glas na velike pozornice, evo kako se prijaviti

Superstar Croatia najnoviji je glazbeni show, a prijave na ovo hit glazbeno natjecanje već su odavno aktivne! Superstar traži novu pjevačku zvijezdu koja želi osvojiti srca publike diljem regije, pobijediti i osvojiti nagradu vrijednu čak 50.000 eura!

Superstar Croatia glazbeni show traži novu regionalnu pjevačku zvijezdu!

Franšiza originalnog naziva ‘Idols’ globalni je hit i jedan od najuspješnijih zabavnih formata u povijesti televizije, a Superstar Croatia njegova je regionalna verzija koja traži pjevačke zvijezde na području Hrvatske, Srbije i Slovenije.

Inačice Superstar showa producirane su u 56 zemalja diljem svijeta, od SAD-a i Velike Britanije, na Filipinima, u Brazilu, na Maldivima, a više od 3,2 milijarde ljudi u 150 zemalja svijeta gledalo je bar jednu sezonu ovog popularnog natjecanja.

Prijavi se na Superstar Croatia, postani pjevačka zvijezda i osvoji 50.000 eura

Iz „Američkog idola“ poniknuli su Jennifer Hudson, Adam Lambert i Kelly Clarkson, koji su ostvarili svjetske karijere. Popularni pjevački show u Hrvatskoj je poznat pod nazivom „Hrvatska traži zvijezdu“, a tri uspješne sezone prikazivale su se od 2009. do 2011. godine.

Ako i ti želiš napokon pustiti svoj glas i pokazati svima svoje pjevačke sposobnosti, ne čekaj više ni trenutka - prijavi se što prije na Superstar Croatia glazbeni show OVDJE! Osim što možeš postati nova regionalna glazbena zvijezda, pobjednik ili pobjednica Superstar showa osvaja nagradu vrijednu vrtoglavih 50 tisuća eura!

Pokaži da si stvoren ili stvorena za pjevanje na svjetskim pozornicama, ohrabri se i prijavi se što prije - Superstar Croatia show čeka baš tebe! A evo par detalja o tome kako se prijaviti na Superstar Croatia (i svih detalja koje pritom moraš znati). Prijave su jako jednostavne!

Kako se prijaviti na Superstar Croatia glazbeni show:

 

POGLEDAJTE VIDEO: