Video

Komentari 0

'Suprotnosti se uistinu nekada privuku, ali rađaju katastrofu'

'Suprotnosti se uistinu nekada privuku, ali rađaju katastrofu'

Pisac i kolumnist Bruno Šimleša odgovarao je na 24 pitanja u kojima je otkrio tri najveće zablude o ljubavi te kako liječiti slomljeno srce. Pokušao bi oprostiti nevjeru, a nema ništa ni protiv online upoznavanja

Prije sedam, osam godina sam napisao knjigu 'Ljubavologija' i od tada me manje-više svi mediji zovu kada treba nešto prokomentirati vezano uz ljubavne odnose, rekao nam je Bruno Šimleša (40), pisac, kolumnist i diplomirani sociolog, odgovarajući na pitanje kako se postaje stručnjakom za ljubav. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Šimleša je pristao odgovoriti na naša 24 pitanja. Priznao nam je da se ne smatra 'lifecoachem', a supruzi bi probao oprostiti bračnu nevjeru, iako smatra da ne bi uspio. Između politike i showbiza izabrao je showbiz jer kako kaže, politika ne prolazi nikako, a između Željke Markić i Ivana Pernara odabrao je Spužva Boba Skockanog. Istaknuo je kako su njegovi savjeti najviše pomogli pametnim ljudima koji su svjesni da stalno treba napredovati, a otkrio nam je i ambicije za svoju kći. 

- Želim da bude zdrava, samosvjesna, samopouzdana i samostalna žena koja neće dozvoljavati nikakve gluposti i znat će što zaslužuje. Profesionalno nemam pojma što će raditi, ali životno ne želim da bude ičiji otirač nego da bude frajerica - rekao je Šimleša koji je ove godine ljetovao na Pašmanu, u Austriji i Francuskoj. 

Obrazložio je i tri najveće laži o ljubavi te nam ispričao najdražu uspomenu s mačkom. 

- Imam ih svaki dan. Možda s prvim mačkom, imao sam ga dok sam bio tinejdžer, tad mi je srce skakalo 100 na sat. Dva, tri puta kada mi je bilo najgore i kada je srce preskakalo do besvijesti, on bi legao na moja prsa i čekao da prestane - priznao je. 

Sve ostale zanimljivosti koje je Šimleša otkrio o sebi i svom radu pogledajte u emisiji 24 pitanja na YouTube kanalu 24sata