Obavijesti

Video

Komentari 68

Šveđanin: Prodajem bureke da bih gledao hrvatske utakmice!

Šveđanin: Prodajem bureke da bih gledao hrvatske utakmice!
21

Šveđanin Luka Kostović najveći je navijač hrvatskih rukometaša. Od 2003. godine kada smo osvojili Svjetsko prvenstvo, rodila se ljubav između njega i Kauboja

VIDEO

Dvadesetogodišnji Luka od tada ide na svaku utakmicu gdje god se igrala. Za njega je grb na dresu svetinja, a njegov dom je Hrvatska, iako je rođen i cijeli svoj život živi u Malmöu. Kada igra Hrvatska, obuzmu ga emocije, znoji se, pjeva, skače... Nemoguće ga je vidjeti kako mirno sjedi na mjestu.

Budući da je Luka u dalekoj Švedskoj, odlučili smo ga nazvati na Skype i saznati sve o najvatrenijem hrvatskom navijaču.

POGLEDAJTE VIDEO: Luka nam je pokazao kako navija na utakmicama

Pokretanje videa...

24sata Video 00:23

 

Nakon što je završio srednju školu, zaposlio se u obiteljskoj pekari gdje svakog dana radi i tako plaća sva putovanja na koja ide.
- Prodajem hrvatske bureke da mogu ići gledati hrvatske utakmice, našalio se Luka. U Norveškoj je 2008. godine dobio dres s autogramima svih igrača. Njegov je brat htio ispasti veća faca i odnio je majicu s potpisima na trening, pa su se potpisi izbrisali. Srećom slike ostaju vječne. S najdražim igračima Balićem i Duvnjakom ima zavidnu kolekciju.

 

POGLEDAJTE VIDEO: Luka govori o emocijama kada pobijedimo ili izgubimo

Pokretanje videa...

24sata Video 02:41

Njegova najveća želja je da uvijek bude puno hrvatskih navijača i da svi budu na jednom mjestu, a ne razdvojeni po cijeloj dvorani. On i njegova obitelj uvijek putuju zajedno, a karte nabavljaju raznim putem ,,Ako treba trčao bih 2 sata oko dvorane samo da dobijem kartu da gledam Hrvatsku''. Kad ga u Švedskoj pitaju smatra li se Šveđaninom ili Hrvatom uvijek odgovara Hrvatom.

 

POGLEDAJTE VIDEO: Luka nam je otkrio kako Šveđanke prihvaćaju to što je hrvatski navijač

Pokretanje videa...

24sata Video 02:20

Možda nakon čudesne pobjede nad Poljskom dobijemo još mladih navijača koji će baš poput Luke zavoljeti Kauboje na prvi pogled.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 68
VIDEO

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt
VELIKI INTERVJU

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt

Daniela Trbović poznata je televizijska voditeljica na HRT-u. Otkrila je kako je to biti na televiziji u 60-ima i zašto se 's drugačijim metrom mjeri muška i ženska ljepota na televiziji'. Pogledajte u intervjuu

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno