Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Svjetleći navijački auto je hit, na njemu je 17.200 lampica

Nogometna euforija zavladala je Hrvatskom. Navijači su se potrudili na raznorazne načine bodriti našu reprezentaciju. Pa i super idejom - svjetlećim automobilom

PRETPLATITE SE ZA JOŠ OVAKVOG SADRŽAJA:

Na glavnom zagrebačkom trgu pojavio se sinoć svjetleći automobil u bojama Vatrenih. I to ne bilo kakav automobil već Maserati. Crveno-bijele lampice potpuno su prekrile vozilo koje je lagano klizilo cestom i izazivalo divljenje svih koji su ga vidjeli.

POGLEDAJTE VIDEO:

[video: 1200360 / ]

Doznali smo da je za ovo remek-djelo bilo potrebno dva dana rada i montiranja jako puno lampica. Naime, riječ je o 43 kutije po 400 lampica, točnije njih čak 17.200. Toliko ih se nalazi na automobilu. A za toliku silu lampica potreban je i poseban akumulator koji se vozaču u ovom slučaju nalazi pod nogama.

Sve to je sastavilo šest majstora koji su, kako se vidi iz priloženog, definitivno uživali u svojem poslu. Njih četvorica su iz Dupca, a dvojica iz Sesvetskog Kraljevca.

- Reakcije ljudi su lude. Zaustavljaju nas i stalno fotografiraju kad smo u njemu. Pun nas je internet, rekao nam je jedan od majstora koji su radili na ovom autu na čiji je izgled na kraju potrošeno oko četiri tisuće kuna.

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Message