Obavijesti

Video

Komentari 1

Taj dan kad je mama kao tempirana bomba: 'Dok ste pod mojim krovom, bit će po mome'

Taj dan kad je mama kao tempirana bomba: 'Dok ste pod mojim krovom, bit će po mome'
2

Ta famozna rečenica roditeljskog odgoja svima nam je poznata: 'Dok si pod mojim krovom...' A u novoj epizodi pogledajte kako je to pod krovom mame Mujesire na 'Dan D'. Samo na YouTube kanalu i Videoteci 24sata

Ja kažem jedno, ona radi drugo i onda sam ja kriva! - mama Mujesira ne može zaustaviti navalu emocija. Što je to kćer Senada sada kriva, pogledajte na YouTube kanalu i Videoteci 24sata

POGLEDAJTE VIDEO:

'Život na Balkanu' je prvi vertikalni serijal na 24sata koji tematizira obiteljske odnose na cijelom Balkanu, a autor ovog humorističnog showa je Sead Hrustanović, poznatiji pod imenom 'seadhr', koji svoju publiku na društvenim mrežama zabavlja od kraja 2020. godine, a najuspješniji su upravo skečevi o životu na Balkanu. 

- Najviše motivacije dobivam od publike koja me prati. Prvobitnog plana snimanja nikad nije ni bilo, već sam snimao samo ideje koje su meni bile interesantne - rekao je Sead, a te ideje su izgleda bile 'pun pogodak' jer Seadove društvene mreže, odnosno YouTube, Instagram, Facebook i TikTok, broje preko milijun pratitelja. 

Najzahtjevnije je snimati scene u kojima glumi više likova istovremeno pa smo Seada pitali koji lik mu je najsličniji. 

- Nijedan lik nisam ja. Svi likovi su izmišljeni i preuveličani zbog efekta drame. Ali, možda je to čudno, no nekako doživljavam te sve likove prirodno. Lako mi je prijeći iz jednog lika u drugi iako je svaki lik jedinstven - objasnio je Sead.

Epizode prvog vertikalnog serijala traju samo minutu, te se emitiraju na YouTube kanalu 24sata u obliku 'shorts-a'. U prošloj epizodi gledali smo kako mama radi razliku između starije kćeri Senade i mlađeg brata Amira, a u ovoj epizodi opet je kriva Senada, te je sada aktivirala 'tempiranu bombu'. 

Pogledajte video: 

'Život na Balkanu' gledajte svakog petka u 12 sati, a pratite nas i na društvenim mrežama: Instagram-u, TikTok-u, Facebook-u i LinkedIn-u.