Obavijesti

Video

Komentari 4

Tarik Filipović: 'Uvijek sredinu terena prepuštam supruzi...'

Tarik Filipović: 'Uvijek sredinu terena prepuštam supruzi...'
1

Jedno od omiljenih lica s malih ekrana, glumac u brojnim domaćim filmovima i serijama, Tarik Filipović, odgovorio je na 24pitanja. Cijeli intervju pogledajte na YouTube kanalu i Videoteci 24sata

VIDEO

Zamislite igrate glavnu ulogu u predstavi i odmah na početku ispadne vam navlaka za zub. To se dogodilo Tariku Filipoviću koji se, zahvaljujući dugogodišnjoj glumačkoj karijeri, brzo snašao te odigrao predstavu, a da nitko nije ni primijetio nezgodu.

- Svi su me gledali i onda sam ja to s poda digao, obrisao i vratio natrag pa pričao malo ovako, pa onako - prisjeća se Tarik.

POGLEDAJTE 24PITANJA S TARIKOM FILIPOVIĆEM

Tarika smo imali prilike upoznati u brojnim domaćim serijama, a svakako ga svi pamte u Bitangama i princezama. I sam otkriva kako mu je ta serija draža čak i od vrlo popularne Lud, zbunjen, normalan u kojoj je glumio.

Razni su tračevi kolali kada se tek po prvi puta pročulo za Tarika. Međutim ističe onaj koji nikada neće zaboraviti, a to da je homoseksualac.

- Oh... bilo je toga. Vidjeli su me kako se ljubim s plavokosim mladićem duge kose u Saloonu - smije se Tarik traču koji je čuo.

Ne otkriva puno o ljubavnom životu osim toga da je zapravo prvi korak napravila Lejla. Smješkali su se jedno drugom godinama, ali nikako nisu imali priliku upoznati se.

- Kako je rekao moj otac, ja se prije svoje supruge ničega ne sjećam - otkriva Tarik.

Opušta se uz utakmice kojih dnevno zna biti i do tri ili četiri, ali priznaje kako uvijek bude kompromisa u kući.

- Ja jesam muška glava kuće, ali uvijek prepuštam sredinu terena supruzi. Stvarno sve rješavamo jako brzo - priča Tarik.

Ima li neostvarenih snova, što misli o turbofolku, odnosu sa suprugom i brojnim drugim detaljima, pogledaite na YouTube kanalu i Videoteci 24sata.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

24 pitanja s Tarikom Filipovićem kao i ostali sadržaj ORIĐIĐI produkcije možete pogledati na YouTube kanalu 24sata te Videoteci 24sata, a pratite nas i na društvenim mrežama- Facebook-u, Instagramu i TikToku. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Juraj Šebalj: Puno se prometnih nesreća događa iz gluposti...
TKO JE KRIV?

Juraj Šebalj: Puno se prometnih nesreća događa iz gluposti...

U novoj epizodi serijala 'Tko je kriv?', Juraj Šebalj, profesor Rajko Horvat i voditeljica Maria Grigoryan Vučković, ponovno su analizirali prometne nesreće. Video pogledajte na YT kanalu 24sata

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana