Obavijesti

Video

Komentari 4

Tarik Filipović: 'Uvijek sredinu terena prepuštam supruzi...'

Tarik Filipović: 'Uvijek sredinu terena prepuštam supruzi...'
1

Jedno od omiljenih lica s malih ekrana, glumac u brojnim domaćim filmovima i serijama, Tarik Filipović, odgovorio je na 24pitanja. Cijeli intervju pogledajte na YouTube kanalu i Videoteci 24sata

VIDEO

Zamislite igrate glavnu ulogu u predstavi i odmah na početku ispadne vam navlaka za zub. To se dogodilo Tariku Filipoviću koji se, zahvaljujući dugogodišnjoj glumačkoj karijeri, brzo snašao te odigrao predstavu, a da nitko nije ni primijetio nezgodu.

- Svi su me gledali i onda sam ja to s poda digao, obrisao i vratio natrag pa pričao malo ovako, pa onako - prisjeća se Tarik.

POGLEDAJTE 24PITANJA S TARIKOM FILIPOVIĆEM

Tarika smo imali prilike upoznati u brojnim domaćim serijama, a svakako ga svi pamte u Bitangama i princezama. I sam otkriva kako mu je ta serija draža čak i od vrlo popularne Lud, zbunjen, normalan u kojoj je glumio.

Razni su tračevi kolali kada se tek po prvi puta pročulo za Tarika. Međutim ističe onaj koji nikada neće zaboraviti, a to da je homoseksualac.

- Oh... bilo je toga. Vidjeli su me kako se ljubim s plavokosim mladićem duge kose u Saloonu - smije se Tarik traču koji je čuo.

Ne otkriva puno o ljubavnom životu osim toga da je zapravo prvi korak napravila Lejla. Smješkali su se jedno drugom godinama, ali nikako nisu imali priliku upoznati se.

- Kako je rekao moj otac, ja se prije svoje supruge ničega ne sjećam - otkriva Tarik.

Opušta se uz utakmice kojih dnevno zna biti i do tri ili četiri, ali priznaje kako uvijek bude kompromisa u kući.

- Ja jesam muška glava kuće, ali uvijek prepuštam sredinu terena supruzi. Stvarno sve rješavamo jako brzo - priča Tarik.

Ima li neostvarenih snova, što misli o turbofolku, odnosu sa suprugom i brojnim drugim detaljima, pogledaite na YouTube kanalu i Videoteci 24sata.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

24 pitanja s Tarikom Filipovićem kao i ostali sadržaj ORIĐIĐI produkcije možete pogledati na YouTube kanalu 24sata te Videoteci 24sata, a pratite nas i na društvenim mrežama- Facebook-u, Instagramu i TikToku. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Daniela Trbović gledala stare epizode 'Najslabije karike': 'Već 20 godina sam u istom studiju'
REAKCIJA

Daniela Trbović gledala stare epizode 'Najslabije karike': 'Već 20 godina sam u istom studiju'

Daniela Trbović prisjetila se svoje legendarne voditeljske uloge u emisiji 'Najslabija karika'. Kako joj je bilo snimati, tko je smišljao fore koje svi i dan danas pamte, saznajte u videu

Svestrana Ivana nakon 'Spoja na slijepo' pozirala na traktoru vrijednom 350.000 eura
IZ GRADA NA SELO

Svestrana Ivana nakon 'Spoja na slijepo' pozirala na traktoru vrijednom 350.000 eura

Fatalna Zagrepčanka Ivana sudjelovala je u našem serijalu 'Spoj na slijepo', a sada je pozirala na 25. Proljetnom sajmu u Gudovcu.
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle