Tarik Filipović: 'Uvijek sredinu terena prepuštam supruzi...' | 24sata
Obavijesti

Video

Komentari 4

Tarik Filipović: 'Uvijek sredinu terena prepuštam supruzi...'

Tarik Filipović: 'Uvijek sredinu terena prepuštam supruzi...'
1

Jedno od omiljenih lica s malih ekrana, glumac u brojnim domaćim filmovima i serijama, Tarik Filipović, odgovorio je na 24pitanja. Cijeli intervju pogledajte na YouTube kanalu i Videoteci 24sata

VIDEO

Zamislite igrate glavnu ulogu u predstavi i odmah na početku ispadne vam navlaka za zub. To se dogodilo Tariku Filipoviću koji se, zahvaljujući dugogodišnjoj glumačkoj karijeri, brzo snašao te odigrao predstavu, a da nitko nije ni primijetio nezgodu.

- Svi su me gledali i onda sam ja to s poda digao, obrisao i vratio natrag pa pričao malo ovako, pa onako - prisjeća se Tarik.

POGLEDAJTE 24PITANJA S TARIKOM FILIPOVIĆEM

Tarika smo imali prilike upoznati u brojnim domaćim serijama, a svakako ga svi pamte u Bitangama i princezama. I sam otkriva kako mu je ta serija draža čak i od vrlo popularne Lud, zbunjen, normalan u kojoj je glumio.

Razni su tračevi kolali kada se tek po prvi puta pročulo za Tarika. Međutim ističe onaj koji nikada neće zaboraviti, a to da je homoseksualac.

- Oh... bilo je toga. Vidjeli su me kako se ljubim s plavokosim mladićem duge kose u Saloonu - smije se Tarik traču koji je čuo.

Ne otkriva puno o ljubavnom životu osim toga da je zapravo prvi korak napravila Lejla. Smješkali su se jedno drugom godinama, ali nikako nisu imali priliku upoznati se.

- Kako je rekao moj otac, ja se prije svoje supruge ničega ne sjećam - otkriva Tarik.

Opušta se uz utakmice kojih dnevno zna biti i do tri ili četiri, ali priznaje kako uvijek bude kompromisa u kući.

- Ja jesam muška glava kuće, ali uvijek prepuštam sredinu terena supruzi. Stvarno sve rješavamo jako brzo - priča Tarik.

Ima li neostvarenih snova, što misli o turbofolku, odnosu sa suprugom i brojnim drugim detaljima, pogledaite na YouTube kanalu i Videoteci 24sata.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

24 pitanja s Tarikom Filipovićem kao i ostali sadržaj ORIĐIĐI produkcije možete pogledati na YouTube kanalu 24sata te Videoteci 24sata, a pratite nas i na društvenim mrežama- Facebook-u, Instagramu i TikToku. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4

VIDEO

Kako preživjeti prekid? 'Imate pravo da pametno patite'
ŠTO TE MUČI?

Kako preživjeti prekid? 'Imate pravo da pametno patite'

Sigurno ste se barem jednom nakon prekida veze osjećali kao da je vrijeme za vas stalo. No, klinička psihologinja Danijela Ostojić savjetuje vam kako da pametno 'patite'. Pogledajte video i na TikToku 24sata

Prema dijelovima lica i prstiju odredite veličinu vagine ili penisa potencijalnog partnera
LAKŠE DO ZADOVOLJSTVA

Prema dijelovima lica i prstiju odredite veličinu vagine ili penisa potencijalnog partnera

Drevna mudrost priznaje da nije baš sve u dužini i debljini, već postoje tehnike i položaji u seksualnom činu zahvaljujući kojima uz puno vježbanja i prilagodbe jedno drugom možemo nadoknaditi nedostatke
Studentica Ira ima dijabetes, a alergična je na inzulin! Uporni tata smislio moguće rješenje
VIDEO: RIJETKOST U HRVATSKOJ

Studentica Ira ima dijabetes, a alergična je na inzulin! Uporni tata smislio moguće rješenje

Nakon primjene inzulina, Ira Mareković dobila je bolne kvrge koje su joj smetale i u kretanju. Roditelji su našli rješenje: inhalacijski inzulin. Doza stoji 1100 eura