Obavijesti

Video

Komentari 48

Pjeva im Tony: Svadba Franke i Čarlija na imanju od 28 mil. kn

Nogometaš Vedran Ćorluka i pjevačica Franka Batelić nakon šest godina veze vjenčat će se u subotu nedaleko od Rovinja, pir će imati u luksuznoj vili od 28 milijuna kuna

VIDEO

Nakon što je Vedran Čorluka (32) u Zagrebu, Sloboštini i Rapcu dočekan kao heroj nakon Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, sutra će imati još više razloga za ponos jer će mu Franka Batelić (26) reći sudbonosno “da”.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Pokretanje videa...

01:09

Budući mladenci, nakon svečanosti u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti, slavlje će nastaviti u Vili Meneghetti u Istri. Ondje se u tajnosti vjenčala i Severina (46) sa sadašnjim suprugom Igorom Kojićem (30), a prije njih su na istome mjestu 2006. zavjete razmijenili Nina Badrić (46) i bivši suprug Bernard Krasnić (39). Sad će istarske Bale upisati još jedno zvjezdano vjenčanje. Imanje se prostire na 120.000 četvornih metara, a vrijednost vile procjenjuje se na više od 28 milijuna kuna. Vila ima 25 smještajnih jedinica, tri bazena, wellness, maslinik i vinariju.

Restoran inače nudi jela tradicionalne istarske kuhinje na dvije vanjske terase i u unutarnjoj sali. Franka je svojedobno otkrila kako pazi na prehranu koliko god može iako, priznaje, obožava jesti.

- Mogu reći da strastveno volim hranu i teško odolijevam dobrom zalogaju - rekla je pjevačica, koja voli kuhati.

- Ne izbjegavam ništa, ali neke stvari jedem umjereno. Pazim da ne jedem prezačinjenu hranu, izbjegavam masno, a općenito volim laganiju mediteransku prehranu. No ne mogu odoljeti istarskom pršutu, fužima i omiljenom jelu – morskim plodovima.

Vedran također obožava istarske delicije pa je jučer objavio fotografiju pršuta koji su mu poklonili prijatelji iz Rapca nakon što je i u Frankinu gradu dočekan kao heroj. Nakon što će gosti nepce zasladiti istarskom kuhinjom, na pozornici će ih zabavljati Tony Cetinski (49).

- Moj je nastup trebao biti iznenađenje, ali kako je Hrvatska mala zemlja u kojoj se ništa ne može kriti, saznalo se da ću ja imati tu čast pjevati - rekao nam je Cetinski.

Pjevač ističe kako će mu biti drago nastupati na vjenčanju pjevačice i srebrnog nogometnog reprezentativca.

- Ne smijem vam otkrivati detalje, ali pjevat ću im neke od svojih pjesama - rekao nam je Tony i dodao kako mladencima želi puno sretnih trenutaka u braku.

- Želim im sretan brak s puno ljubavi, a vjerujem da ću im dio te ljubavi uspjeti prenijeti svojim pjesmama - poručio je pjevač i dodao kako će nastojati zabaviti sve uzvanike, ali da mu je najbitnije da mladenci budu sretni te da ta svadba prođe lijepo i da se svi zajedno zabave.

Franka je oduvijek željela biti kao i pjevač.


- S dvije godine sam pred televizorom i daljinskim upravljačem umjesto mikrofona imitirala Tonyja Cetinskog kad nas je predstavljao s ‘Nek’ ti bude ljubav sva’ te mami i tati govorila da ću tako i ja kad narastem - izjavila je mlada pjevačica ranije, a s njim se sprijateljila kad su 2010. skupa radili veliki glazbeni projekt “Top Stars”.

U vili će gosti moći prespavati, a cijene noćenja inače se kreću od 1400 do gotovo 5000 kuna za jednu noć, no kako je poznato da Ćorluka voli feštati, vjerujemo kako će gosti prije završiti u bazenu nego u hotelskoj sobi.

Par je zajedno već šest godina. Upoznali su se na Zrću, a svoju romansu nastavili su u Moskvi zbog nogometaševa angažmana u tamošnjem Lokomotivu, u kojem Vedran ima godišnju plaću od 4,5 milijuna eura. Svaki slobodni trenutak Franka i Vedran koriste za daleka putovanja. Krajem prošle godine otputovali su u New York, da bi se nakon toga zaputili na Jamajku, gdje su dočekali Novu godinu.

Nedugo nakon toga nogometaš je zaprosio pjevačicu, a novu destinaciju za medeni mjesec još nisu željeli otkriti. Pjevačica je ipak svojedobno otkrila da joj je san otići na Island te da bi ponovno željela posjetiti Afriku i Južnu Ameriku koju, kako kaže, nije stigla dovoljno istražiti.

Franka je Vedrana pratila i na SP-u u Rusiji, a nakon vjenčanja Vedranu napokon slijedi vrijeme odmora prije početka nove sezone...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt
VELIKI INTERVJU

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt

Daniela Trbović poznata je televizijska voditeljica na HRT-u. Otkrila je kako je to biti na televiziji u 60-ima i zašto se 's drugačijim metrom mjeri muška i ženska ljepota na televiziji'. Pogledajte u intervjuu

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno