Video

Komentari 12

Tradicionalni 'Karambol show'- motocross natjecanje: Tražimo onog tko će ostati na gumama

Tradicionalni 'Karambol show'- motocross natjecanje: Tražimo onog tko će ostati na gumama

Demolition Derby, poznatiji po tradicionalnom nazivu 'Karambol show' održat će se i ove godine, u nedjelju na stazi Draga, a spoj blata, guma i brzine gledajte uživo na YouTube kanalu 24 sata od 13 sati

Nakon prijenosa uživo predstavljanja najskupljih superautomobila i hiperautomobila na svijetu u petak i subotu, vikend ćemo nastaviti u tonu automobilizma. U nedjelju u 13 sati pogledajte uživo prijenos motocross natjecanja 'Demolition Derby' poznatijeg kao 'Karambol show' na YouTube kanalu 24sata

POGLEDAJTE UŽIVO 'KARAMBOL SHOW': 

Motocross natjecanje održava se u organizaciji Motocross kluba TRP Marović, a natjecanje je otvorenog tipa što znači da se očekuju posjetitelji iz cijelog svijeta. A cilj je samo jedan: završiti utrku u voznom stanju!

Taj zadatak nije nimalo lak. Automobili moraju zadovoljavati nekoliko pravila koji će utrku učiniti još težom.

Rečko polje: Alen Glavica i prijatelji organizirali karambol show sa starim autima

Osim pravila za opremu automobila, postoje i sigurnosna pravila te pravila za opremu vozača. A koliko je utrka ozbiljna govori i činjenica da postoji osiguranje vozača od 25.000 kuna za smrt uslijed nezgode i 50.000 kuna za trajnu invalidnost, piše na službenoj stranici 'Karambol showa'. 

Program otvorenja počinje u 12 sati, a natjecanja sat vremena nakon. No, vozači će u Rakovom potoku biti od ranih jutarnjih sati na prijavama i tehničkom pregledu. 

Atmosferu s potpisom guma, motora, blata i puno adrenalina gledajte u 13 sati na YouTube kanalu 24sata, a u komentarima pišite tko će posljednji ostati na gumama.

Pogledajte video: