Obavijesti

Video

Komentari 0

U najčitanijem teen magazinu čitajte intervju s Domenicom i sve o drami Nikolić vs. Pavlović

U najčitanijem teen magazinu čitajte intervju s Domenicom i sve o drami Nikolić vs. Pavlović

Ljetno izdanje najčitanijeg teen magazina u regiji, JoomBoos Videostara, upravo je na svim kioscima Tiska. Osim ekskluzivnih priča i 17 super postera, uz magazin ponovno stižu odlični pokloni

VIDEO

Pop socket za klince, knjižica viralnih kvizova za roditelje koji ih mogu rješavati na plaži. Novo izdanje JoomBoos Videostar magazina ima sve to i još mnogo više.

Tu je i 17 postera najboljih domaćih i stranih zvijezda, kao i ekskluzivne priče - sve o drami između Ane Nikolić i Milice Pavlović, intervjui s Domenicom Žuvelom i Tinom Walme, ispovijesti, detaljan horoskop i skandinavka s imenima poznatih glumaca. Pravo ljetno osvježenje.

- Već sam o tome govorio i na svom Instagramu i i dalje stojim pri tome što sam napisao. Po meni ovakve stvari koje se rade s jedne strane nisu normalne i ovakve se stvari u profesionalnom poslu ne bi trebale događati. Muzika je nešto najljepše što imamo na ovom svijetu i pjesma uvijek dođe u prave ruke. Milica je u cijeli ovaj album, pa tako i ovu pjesmu, uložila toliko truda, rada, dala je sebe u sve ovo... I onda netko iz ljubomore koristi tuđi rad, rad koji je netko drugi proslavio, da na temelju toga zarađuje novce predstavljajući to kao nešto svoje - ispričao nam je ekskluzivno JoomBoosovac Luciano. 

S njime smo razgovarali o ovoj vrućoj drami na Balkanu, jer je upravo on s Milicom kao plesač radio na cijelom njenom novom albumu 'Posesivna'. 

Split: Koncert Dražena Zečića i prijatelja na Žnjanu

Osim ovog intervjua, Domenica i Tina Walme su nas 'pustile' u svoje mobitele i pokazale zadnje poruke koje su slale svojim najbližima. A u magazinu vas čeka i iskreni intervju s Polinom iz 'Gospodina savršenog'. Kakav je Toni iza kamera i kako se proslavila na TikToku? 

Sve to i mnogo više čeka vas u najboljem ljetnom paketu. JoomBoos Videostar magazin sa super pričama, 17 postera i 2 top dara - pop socketom i quiz bookom by #EUnited, pronađite na svim kioscima Tiska po cijeni od 35 kuna. Potražite pravo ljetno osvježenje za sebe i svoje klince već danas!

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt
VELIKI INTERVJU

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt

Daniela Trbović poznata je televizijska voditeljica na HRT-u. Otkrila je kako je to biti na televiziji u 60-ima i zašto se 's drugačijim metrom mjeri muška i ženska ljepota na televiziji'. Pogledajte u intervjuu

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno