Obavijesti

Video

Komentari 7

Uništila vjenčanicu od 20.000 kuna? 'Ovo ćete sami platiti!'

Uništila vjenčanicu od 20.000 kuna? 'Ovo ćete sami platiti!'

Domaćin JoomBoosova Prank'd serijala, Magic Leon, u jednoj od epizoda zeznuo je svoju zaručnicu, Moniku Marić. Uvjerio ju je da je uništila vjenčanicu od 20 tisuća kuna i da će to sama morati platiti. Noćna mora!

VIDEO

Youtuberu i mađioničaru Leonu su u ovom pranku pomogli prijateljica zaručnice Monike, Lamia te glumac koji je bio u ulozi prodavača u salonu vjenčanica. Zaručnica je mislila da dolazi na standardnu probu vjenčanica koju je unaprijed dogovorila, ali njezin budući suprug Leon se potrudio da bude sve samo ne 'standardna'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

JoomBoosovi producenti nabavili su jeftinu vjenčanicu u second hand shopu, ali su Moniku uvjerili da se radi o skupocjenoj haljini vrijednoj oko 20 tisuća kuna. 

Nakon što ju je Monika isprobala, Lamia ju je namjerno zalila ledenim čajem, što je, naravno, ostavilo mrlju.

- Samo malo, čekajte, što je ovo? Ovoga dosad nije bilo. Prolili ste nešto po haljini - šokiran je bio 'prodavač'. 

Monika se pravdala da ju je tek obukla i tehnički je sama nije mogla zaprljati. Izbezumljeno mu je pojašnjavala kako ona nije kriva za incident.

- Definitivno nisam ja ovo napravila. Ovu vjenčanicu uopće nisam htjela isprobati - pokušala je objasniti.

Ipak, glumac je bio neumoljiv. Rekao joj je da će morati platiti štetu i nadoknaditi vrijednost haljine. Monika nije baš najbolje reagirala. A stres oko vjenčanja napravio je svoje. Izgledalo je kao scena iz prave noćne more.

Njezinu reakciju u cijelosti možete pogledati u epizodi na JoomBoos YouTube kanalu.

 

Ova je epizoda snimljena prije donošenja mjera zabrane javnih okupljanja zbog korona virusa u Hrvatskoj. Ovim smo vas tekstom htjeli podsjetiti na dosad najbolje epizode legendarnog JoomBoos serijal Prank'd. Uz neke od najgledanijih epizoda možete se zabaviti i nasmijati te si, barem nakratko, misli maknuti od ozbiljnih tema. Na snimanjima nitko nije ozlijeđen ili povrijeđen. Svi su to shvatili kao dobru šalu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt
VELIKI INTERVJU

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt

Daniela Trbović poznata je televizijska voditeljica na HRT-u. Otkrila je kako je to biti na televiziji u 60-ima i zašto se 's drugačijim metrom mjeri muška i ženska ljepota na televiziji'. Pogledajte u intervjuu

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno