Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242

Uvijek zajedno: 'Bako dođi na prozor na jedan križić-kružić'

Snimka bake Dedee i djevojčice Eve kako igraju križić-kružić preko prozora u Canberri, obišla je cijeli svijet. Zbog straha od zaraze korona virusom, baka je odvojena od obitelji, ali se i dalje mogu igrati...

Foto: screenshot/Facebook
1 komentara

Igru bake Dedee i njezine unuke Eve Sticks snimila je majka curice u njihovom domu u Canberri u Australiji. Baku i unuku ni karantena nije sprijačila da se vide i druže pa makar ih dijelilo i staklo. 

- Baka je svratila u posjet nakon što je bila na cijepljenju protiv gripe - ispričala je majka djevojčice Eve te dodale kako se i baka i unuka drže uputa za izolaciju i da se drže svoga doma. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Majka curice Eve je podijelila ovaj video na svom Facebooku profilu kako bi pokazala da možemo ostati povezani sa starijima i obitelji za vrijeme pandemije.  

Mnogi su u komentarima gospođu nazvali 'Super bakom', te dodali kako im ovakvi videi vraćaju optimizam u ovim teškim danima. 

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message