Obavijesti

Video

Komentari 3

Vani je moćna navijačka stvar 'Jedna je Croatia': Ovo je himna za sve one koji vole Hrvatsku!'

Vani je moćna navijačka stvar 'Jedna je Croatia': Ovo je himna za sve one koji vole Hrvatsku!'

’Jedna je Croatia’ nova je navijačka pjesma Marina Ivanovića Stoleta koja je nastala u suradnji s treperom Hiljsonom Mandelom te, prvi put ženskim vokalima, sestrama Palić. Poslušajte je ekskluzivno na JoomBoosu

VIDEO

Ova pjesma nije samo za nogometno prvenstvo, ova pjesma je za svaku priliku u kojoj nastupa Hrvatska i pjesma za sve koji vole Hrvatsku. Tim riječima Marin Ivanović Stole (41) opisuje svoju novu pjesmu “Jedna je Croatia”, koja je upravo objavljena na JoomBoos YouTube kanalu.

POGLEDAJTE VIDEO:

O njoj Stole i Hiljson upravo govore i u live emisiji na 24sata Oriđiđi YouTube kanalu i otkrivaju razne pikanterije sa snimanja spota. Poslušajte ih!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

GLEDAJTE LIVE EMISIJU:

Pjesma je nastala u suradnji Stoleta s poznatim domaćim treperom, Hiljsonom Mandelom te sestrama Palić i prva je navijačka pjesma na ovim prostorima koja je u fokus stavila ženske vokale i njihovu moćnu izvedbu refrena koji nećete moći izbaciti iz glave.

- U navijačkim pjesmama su uvijek muški vokali i već dulje vrijeme želim napraviti navijačku pjesmu sa ženskim vokalima koji daju jedan hrvatski izvorni, autohtoni zvuk. Smatram da su i žene vatrene navijačice za našu reprezentaciju i sve sportove jednako kao i muškarci, a nitko još nije napravio nijednu navijačku pjesmu sa ženama - objašnjava Stole ideju iza ove pjesme, za koju se nada da će se pjevati i na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru, ali i mnogo dulje. Spot za ovu domoljubnu himnu Stole i ekipa snimali su diljem Hrvatske - od Slavonije, preko glavnoga grada Zagreba, sve do Istre i Dalmacije te su im sve lokacije, kaže, ostale u prekrasnom sjećanju.

Zagreb: Snimanje navijačkog spota s Hiljsonom Mandelom i Stokom

- Posebno nam je lijepo bilo snimati u pulskoj Areni. Kad smo došli, taman je ondje bilo nekoliko razreda klinaca iz Splita koji su bili na maturalcu. Kad su me vidjeli, odmah su dotrčali da se slikamo, njih stotinjak. I to je bila baš posebna scena. Ja repam usred Arene, fotkam se s njima, sve je puno turista i svi nas zajedno snimaju, fotkaju, ma čudo - prisjetio se Stole te dodao kako nema kutka Hrvatske na kojemu mu nije bilo drago snimati.

- Hod kroz žitno polje, snimanje na rijeci... Svaki dio Hrvatske koji smo prošli dok smo snimali spot bio je na svoj način prekrasan. Kad smo snimali ispod Krčkog mosta, tamo je bio i moj punac koji me vozio na gliseru, a ja sam bio na provi s raširenim rukama kao u ‘Titanicu’ dok nas je dron cijelo vrijeme pratio i snimao - ispričao nam je. Osim diljem Hrvatske, dio spota snimali su i na terenu nogometnoga kluba Škole nogometa Maksimir, na kojem treniraju mali nogometaši iz maksimirske škole nogometa. Tu su mu se na sceni pridružile i sestre Djordjija i Kornelija Palić te Hiljson, kao i hrpa djece i JoomBoosovi influenceri Petra Dimić, 10ficho, Marco Cuccurin, Raf The Child i mnogi drugi, odjeveni u kockice, navijačke dresove, našminkani, sa šalovima i ostalim šarenim rekvizitima. Bilo je baš kao jedna utakmica hrvatske repke u malom, priznaju nam.

Zagreb: Snimanje navijačkog spota s Hiljsonom Mandelom i Stokom

- Ta scena sa svima njima na stadionu mi je toliko genijalna. Tako sam nekako zamislio spot i podijelio ga na dva dijela, dio koji govori o prirodnim ljepotama naše zemlje, a Hiljsonov sam dio zatim usmjerio malo više na sami sport, nogomet i cijeli taj pravi navijački moment i euforiju - objasnio nam je Stole. Pjesmu trenutačno možete poslušati i spot ekskluzivno pogledati samo na JoomBoos YouTube kanalu, kao i ostalim platformama, gdje možete upiti malo užarene atmosfere prije nego što Svjetsko prvenstvo stvarno počne. Čini nam se da bi se ova pjesma mogla vrtjeti na “repeat” kad naši nogometaši istrče na teren u poznatim crveno-bijelim kockicama! 

Zagreb: Snimanje navijačkog spota s Hiljsonom Mandelom i Stokom

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang