Video

Komentari 3

Vani je nova epizoda HIT reality showa, drame ne nedostaje: 'Kupi svoje stvari i gubi se van!'

Vani je nova epizoda HIT reality showa, drame ne nedostaje: 'Kupi svoje stvari i gubi se van!'

U novoj, drugoj epizodi JoomBoosova reality-talent showa 'Videostar' drame je još više nego u prethodnoj. Kandidati su se bacali u bazen, jedni druge izbacivali iz sobe, a došlo je i do prvih svađa. Evo kako to izgleda

- Ajmo van iz sobe! Kupite svoje stvari i gubite se van, svi, odmah na početku videa vidimo dramu između ženskih kandidatkinja. Zašto su cure izbacile jednog od dečkiju iz svoje sobe i kako je došlo do drame?

Možda je problem nastao tijekom izazova koji su svi kandidati morali proći na bazenu. Testirali su koliko se poznaju, a oni koji su znali najmanje, nisu ostali 'suhi'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Prva je u bazenu završila Tena Tandara, jer je o drugim kandidatima ipak znala najmanje, ali nije se naljutila. Zapravo joj je dobro došlo osvježenje, priznala je.

S druge strane, Nika je dosta toga znala, a drugi su kandidati zaključili da je to zbog toga što je ona glavna kad je ogovaranje u pitanju.

- Nika samo skuplja tračeve, to joj najbolje ide, zaključili su preostali kandidati. Ona se nije puno bunila, već se s time i složila. "Tako je, imate pravo", dodala je.

Tko je na kraju bio najbolji u izazovu i tko je u ovom relativno kratkom roku najbolje upoznao preostale kandidate, ili svoju konkurenciju kako se vole nazivati, pogledajte u novoj dramatičnoj epizodi samo na JoomBoos YouTubeu i ostalim platformama. Svađe, drame i napetih situacija između kandidata ne nedostaje, to vam odmah moramo reći. Niste spremni!

A cijela radnja našeg reality-talent showa je smještena u luksuznu modernu vilu s bazenom u Šestinama koja predstavlja idealno rješenje za one koji traže privatnost i udobnost u blizini grada. S vrhunskim dizajnom, visokokvalitetnom opremom i nevjerojatnim pogledom na okolicu, ova nekretnina će vas oduševiti na prvi pogled. Vila je na prodaju, a za više detalja, posjetite link.

POGLEDAJTE VIDEO: