Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Video brutalne tučnjave postao hit: 'Skroz je ludo. Posvuda je'

Nakon brutalnog fizičkog okršaja djelatnice McDonald's-a i jedne mušterije te snimke koja je objavljena na društvenim mrežama, doznali smo i identitet ovih dviju djevojaka

Foto: Harry Uzoka/Instagram

PRETPLATITE SE ZA JOŠ OVAKVOG SADRŽAJA:

Erika Chavolla (24) je radila u McDonald's-u u Las Vegasu kad je došla u konflikt s 24-godišnjom Sabrinahom Fontelar koja je željela čašu napuniti besplatnim sokom.

Sabrinah je na društvenim mrežama napisala da je optužena za nasilje. Chavolla je, pak, nakon incidenta izjavila da je unatoč svemu zadržala posao u McDonald's-u. Pokazala je i ogrebotinu na ruci koju je zaradila nakon što je svoju suparnicu udarila u zube.

- To nije normalno. Nisam je imala namjeru udariti. No, kad je velika djevojka krenula prema njoj uspaničila se - prepričala je Chavolla te, smijući se, dodala: 'Ne spominji mi mamu.'

Chavolla je rekla kako ju je iznenadilo što je snimka tučnjave postala takav viralni hit.

- To je skroz ludo. Snimka je posvuda - iznenađeno je primijetila te dodala kako je primijetila i neke negativne komentare na račun svojeg izgleda.

Iz McDonald's-a su priopćili da istražuju incident i da će svakako sankcionirati ponašanje koje se može vidjeti na snimci.

A cijeli ovaj fizički okršaj snimila je svjedokinja Marie Dayag koja je snimku i objavila na društvenim mrežama. Tvrdi kako je do svađe došlo jer je Sabrinah željela napuniti čašu s besplatnim sokom, a djelatnica je zatvorila aparat sa sokovima.

Na videu se vidi kako se dvije žene svađaju, prije nego što je došlo do fizičkog obračuna.

 

Update: Two women involved in #LasVegas #McDonald's brawl, the McDonalds employee BODY SLAMMED Sabrinah Fontelar milkshake-throwing customer who 'disrespected her momma and tried to get free soda'. ------------------------------------------------------------------- #ErikaChavolla, 24, was working at a Las Vegas McDonalds when she got into a dispute with the 24-year-old customer after she allegedly tried to fill up a water cup with free soda. #SabrinahFontelar, of Las Vegas, has since bragged on Instagram that she was the customer. She has claimed on social media she was charged with battery over the incident. Chavolla said on Thursday that she has kept her job at McDonald's following the incident. @video2fone #video2fone

A post shared by VIDEO2FONE™ (@video2fone) on

Iako je dosta teško razumjeti što viču jedna drugoj, izgleda kako je do svađe došlo zbog novca. Čuje se kako Chavolla govori: '... kad si ne možeš priuštiti'.

A Sabrinah joj je rekla: '... zato je tvoje dupe iza jeb... blagajne...' te nakon toga bacila tacnu s hranom prema njoj. Cijelo vrijeme se svađala s djelatnicom te se može čuti kako joj preko cijelog restorana viče 'udari me'.

A onda je djelatnici očito prekipjelo te se zaletjela prema Sabrinah i počela je udarati.

Djevojke je razdvojila djelatnica restorana i to jedva jer je agresivna Sabrinah počela i nju tući. 

Iako se činilo da se nikad neće smiriti, očito su se Erika i Sabrinah umorile od tučnjave pa je napokon u jednom trenutku i tome došao kraj.

Message